Grazia tipt: de leukste cadeaus voor Valentijnsdag

Leuk!

Jawel, de meest romantische dag van het jaar komt er weer aan: Valentijnsdag. Op deze dag vieren we de liefde uitgebreid en daar hoort ook een grote dosis zelfliefde bij als je het ons vraagt. Tijd dus om jezelf – en iemand anders mag ook – te verwennen met een leuk cadeautje.

Le Olive

Wil je je lief een persoonlijk cadeautje geven? Wellicht kun je jezelf (of een ander) een item uit de lounge- en sleepwear collectie van Le Olive cadeau doen. Denk aan kimono’s, badjassen, bijpassende slaapmaskers en mondkapjes, die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met een geborduurde tekst. De badjassen zijn bovendien uniseks en kun je daardoor cadeau doen aan hem en haar.

Bestel HIER een van de items van Le Olive.

Le Olive kimono

Kissable lips 

Van droge, ruwe lippen wordt niemand blij. SkinLabo weet er alles van. Het Italiaanse beautymerk heeft dan ook een heerlijke Lip Scrub ontworpen. Met deze scrub worden je lippen weer zacht en benadruk je hun natuurlijke kleur. De scrub elimineert kloven, vermindert fijne lijntjes en maakt de lippen zijdezacht. Sounds good!

Enne, dat is nog niet alles. Momenteel kun je ook kans maken op een prachtig lipproducten-pakket van SkinLabo. Neem snel een kijkje op ons Instagramaccount om mee te doen aan de winactie!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Shop de SkinLabo Lib Scrub HIER voor slechts €19.

SkinLabo Lip Scrub

Profiteer van Grazia’s Valentijnsactie

Verwen jezelf of een ander dit jaar op een abonnement op Grazia! Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een mooie aanbieding voor je: 5x Grazia voor maar €15! Dat is een korting van maar liefst 25%.

Een ander een abonnement op Grazia cadeau doen kan natuurlijk ook! Of het nu gaat om je beste vriendin, je moeder of een collega: al je geliefden verdienen het weleens om in het zonnetje gezet te worden. Enne, je kunt natuurlijk ook altijd bij je liefje hinten dat je wel een abonnement van Grazia zou willen…

Gebruik maken van deze geweldige Valentijnsactie? Klik dan *HIER*.

5x Grazia voor maar €15!

Geniet met LELO 

Op Valentijnsdag mogen we zeker ook de zelfliefde vieren. Enne, je hoeft jezelf dan heus niet alleen op wat lekkers of een mooi item te trakteren. Zo kun je jezelf ook de LELO SILA cadeau doen. Dit is een classy sexspeeltje dat je met acht verschillende intensiteiten naar je hoogtepunt kan brengen. Niet zo gek dat de SILA ook wel bekend staat als een traktatie voor je zintuigen.

Shop de LELO SILA HIER voor €169.

LELO SILA

Lekker ruiken

Hoewel een nieuwe parfum absoluut geen verkeerd cadeau is voor Valentijnsdag, kun je je geliefde ook verrassen met een heerlijke geur voor in huis. Denk hierbij aan geurstokjes of een geurkaars. Wil je flink uitpakken? Kies dan voor de geuren van Acqua di Parma.

Dit exclusieve Italiaanse parfumhuis staat bekend om haar intense en rijke geuren. De Oh L'Amore geurkaars en geurstokjes zijn onze absolute fave. En geloof ons: hier ga je je geliefde sowieso blij mee maken.

Je shopt hier de geurkaars en de geurstokjes.

Geef een sieraad cadeau

Wij zijn dol op gepersonaliseerde cadeautjes. Bij Vedder & Vedder ben je hier sowieso aan het goede adres, aangezien je hier eindeloos veel opties hebt als het gaat om gepersonaliseerde sieraden. Good to know, er is op dit moment ook een gloednieuwe Valentines Collection beschikbaar. Die je – uiteraard – ook kunt laten personaliseren. Leuk voor een ander, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf.

Je shopt de collectie van Vedder & Vedder hier.

Beeld: Valentine’s Day

Laatste nieuws