Valentijnsactie: 5x Grazia voor maar €15!

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor Valentijnsdag 

Zo maak je er een romantische dag van.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Valentijnsdag

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan! Op Valentijnsdag vieren we de liefde. En dat kan de liefde voor je familie, je partner, je vrienden en voor jezelf zijn. Helaas kunnen we dit jaar niet uitpakken met een romantisch diner buiten de deur, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere opties die coronaproof zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verwen je lief met een RIJKS® Amsterdam Ontbijt

Liefde gaat door de maag! Je lief met een ontbijt op bed trakteren is op Valentijnsdag dan ook extra leuk. Helemaal als je met een luxe ontbijt ook nog eens het goede doel steunt.

Dit jaar organiseert Amsterdam Dinner Foundation samen met RIJKS® een ontbijtactie om door te kunnen gaan met de strijd tegen aids. Vanaf nu is het dan ook mogelijk om de premium ontbijtbox van chef Joris Bijdendijk HIER online te reserveren. In het weekend van Valentijnsdag, op 13 en 14 februari kan een heerlijk ontbijt afgehaald worden in Utrecht, Groningen en Amsterdam. In de hoofdstad kun je de box ook thuis laten bezorgen.

In de ontbijtbox vind je onder meer een gepocheerd Vreeland ei met zwarte truffel en coppa, en een beschuit met heerlijke Boeren Goudse Oplegkaas. Ook de liefhebbers van zoet halen hun hart op met vegan bananencake en aardbeien met advocaat.

Met een mooi gedekte tafel en de inhoud van de luxe ontbijtbox kun je dit Valentijnsweekend helemaal in stijl beleven. Van elk verkocht ontbijt gaat €25 naar noodacties van Aidfonds.

RIJKS® Amsterdam Ontbijt à €47,50

Ga Hartlopen

Sinds de lockdown wandelen we wat af met z’n allen. En hoe leuk is het om met je lief een route te lopen in de vorm van een hart! Want, jawel, met hartlopen geef je je wandeling een liefdevol tintje. Maak dus met je date een knusse wandeling door het bos of ga voor een romantische strandwandeling.

Met de actie Hartlopen, van initiatiefnemer LOWA, kun je ook nog eens een leuke prijs winnen! Bedenk zelf een Hartlooproute, deel je route op social media met de #love4lowa en maak ook nog eens kans op LOWA-wandelschoenen voor jou en je Valentijn! Wil je van tevoren een hartlooproute uitstippelen? Gebruik dan een app als Runkeeper, Garmin of Strava.

Hartlopen (Rotterdam)

Bestel een Romance Box

Je lief voor Valentijnsdag rozen cadeau doen is altijd een leuk idee. Wist je overigens dat er wereldwijd zo’n vijftig miljoen rozen worden gegeven op de dag van de liefde? Wil jij je partner rozen cadeau doen? Til dit idee dan naar een hoger niveau met de Pulitzer’s Bar Roses en Romance box.

In deze box zitten alle ingrediënten om er een romantische avond thuis van te maken. Zo zit er in de box een Hibiscus Spritz, een Peach Fizz en twee London Essence soda’s om met de cocktails te mixen. Geen date night is echter compleet zonder snacks, dus zitten er ook heerlijke macarons in de box. Naast de rozen vind je ter decoratie ook roze popcorn in de box om de romantische (tafel)setting compleet te maken. Heerlijk!

Bestel de box hier voor €45.

Roses & Romance

Kijk To All the Boys I've Loved Before 3

Jawel, het langverwachte laatste deel van de trilogie To All The Boys I've Loved Before staat binnenkort op Netflix. In het laatste deel moet Lara Jean een aantal lastige keuzes over haar toekomst maken. Zal haar vriend Peter een deel uitmaken van die toekomst? Of kiest Lara Jean voor een andere weg?

Vanaf 12 februari is To All the Boys: Always and Forever dan eindelijk te streamen. Bekijk de trailer hieronder alvast. Wij kunnen niet wachten!

Ontbijten in bed

We benoemden het al eerder: liefde gaat door de maag. Bezorg je geliefde een romantisch ontbijt op bed met onder andere verse croissantjes, yoghurt met verse frambozen, chocolade omhulde aardbeien, thee en versgeperste sinaasappelsap. Bij Hotel Waldorf Astoria Amsterdam kun je een ontbijt afhalen of laten bezorgen. Good to know: je kunt het menu 24 uur van tevoren bestellen. Dus, heb je last minute nog een cadeau voor je geliefde nodig? Waldorf Astoria Amsterdam has got you covered.

De prijs van dit menu bedraagt €32,50 per persoon en kan worden bezorgd (+ €10,-) of afgehaald. Het menu is te bestellen via deze link en je kunt het laten bezorgen of afhalen op 14 februari tussen 08:00 en 13:00.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');