Deze Temptation Island-deelnemer heeft ook een OnlyFans-account

De Love or Leave-single maakte enkele maanden geleden zijn account al aan.

Lees ook

Temptations Fabiola, Niels én Rosanna creëerden al eens een OnlyFans-account en het lijkt erop dat dit verdienmodel ook een andere Temptation Island-single wel aanspreekt. Zo blijkt ook Temptations Dennis een account te hebben op het platform.

Pikante video

De Temption Island: Love or Leave single blijkt er niet vies van te zijn om zich letterlijk en figuurlijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Zo vertelt hij in een gesprek met Brad & Mike dat hij weleens een sexvideo heeft opgenomen. Maar daar bleef het niet bij voor de fitnesscoach.

Op de vraag of Dennis geïnteresseerd is in een OnlyFans-account geeft de 26-jarige een eerlijk antwoord: “Ik heb stiekem al een account gemaakt”, bekent hij. “Nu twee maanden, maar niemand weet dat nog.”

Pikante beelden

Temptations single Evie, die ook te gast is bij Brad & Mike, mag meteen wat pikante beelden van de single zien. “Hier word je wel warm van”, oordeelt de blondine. Ze noemt het dan ook een aanrader om hem te gaan volgen.

Of Dennis zijn account dan ook uit de lucht haalt als hij wel een serieuze relatie krijgt? Dat is nog maar de vraag. “Ik bespreek alles”, vertelt hij daarover. “Dus ik doe niets zonder dat eerst te bespreken.”

https://youtube.com/watch?v=s-Gc9Bploas

Bron: YouTube Brad & Mike | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook