Love Islands Lisa schenkt klare wijn over fling met Temptations Fabrizio

Love Islands Lisa over liefdesleven: 'Mijn hart is gebroken'

"Ik ben onlangs verliefd geworden op iemand", vertelt Lisa openhartig.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Islands Lisa

Het zit Love Islands Lisa Moerman niet mee in de liefde. Een korte tijd geleden vertelde ze nog vol lof over haar succesvolle date met Temptations Fabrizio Tzinaridis. Inmiddels heeft Lisa naar eigen zeggen een tegenslag gehad, en dat heeft haar behoorlijk geraakt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Perfecte match

In een aantal Instagram Stories vertelt Lisa openhartig over haar liefdesleven. Het model is inmiddels 26 jaar en had het gevoel dat ze klaar was om te settelen met de liefde van haar leven. "Ik ben onlangs verliefd geworden op iemand", begint ze dan ook. "Maar ik heb opnieuw een tegenslag gehad."

Het lijkt erop dat de liefde die Lisa voor haar crush voelde niet wederzijds was. En dit zette het model flink aan het denken. "Ik vind dat ik eerst tevreden moet zijn met mezelf, voordat ik liefde van iemand anders moet kunnen verwachten", realiseert ze zich.

Gebroken hart

"Ik heb bedacht dat het single-leven eigenlijk nog zo slecht niet is", gaat Lisa verder. "Mijn hart is gebroken, maar ik denk dat ik eigenlijk in mijn eentje ook wel gelukkig ben." Lisa geeft aan dat ze voor zichzelf heeft besloten dat ze zichzelf gelukkig gaat maken. "Ik ga gewoon genieten van het leven."

Over welke man in kwestie Lisa het in haar Instagram Stories heeft? We don't know. Wel wist Lisa onlangs nog enthousiast te vertellen over haar contact met Fabrizio. Toch kwam het model hier later op terug en vertelde ze: “Er is niets tussen Fabri en mij. We hebben gewoon een chocolademelk gedronken in de stad, meer niet.” Hmmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');