Britney Spears reageert op geruchten: ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

Fans Britney Spears maken zich grote zorgen vanwege bijzondere video op Instagram

"Ze ziet er zo bang uit", klinkt het in de reacties.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Britney Spears

Al langere tijd gaan er geruchten rond dat het niet zo goed gaat met Britney Spears. Met een nieuwe video op Instagram weet de zangeres deze geruchten opnieuw aan te wakkeren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vreemde video

Dat Britney regelmatig vreemde video's op Instagram deelt is geen nieuws. Waar we haar in de ene video uitdagend zien dansen, vertelt ze in een andere video uitgebreid over haar perfecte zomervakantie. De nieuwste video die Britney op Instagram deelde werd door veel volgers als "bizar" bestempeld.

In de video zien we Britney in een enorm pikante outfit vertellen over haar doelen voor het aankomende jaar. "Jullie willen graag weten wat mijn doelen voor 2021 zijn", begint ze.

Tekst oplezen

De zangeres vertelt vervolgens in een ontzettend snel tempo wat haar doelen dan precies zijn. "Als eerste zeg ik: meer mediteren. Ten tweede wil ik een kookcursus gaan volgen. Daarnaast wil ik een pilatesles doen en die daadwerkelijk afmaken, en als laatste wil ik graag het ijsjesdieet proberen."

Fans merkten al gauw op dat Britney continu naast de camera kijkt, aangezien ze vermoedelijk haar tekst aan het oplezen is. Ook heeft de zangeres volgens veel volgers een vreemde trilling in haar stem en is haar mascara enorm uitgelopen. "Britney, we willen weten of het goed met je gaat", "Bizar", en "Ze ziet er zo bang uit", klinkt het in de reacties.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een filmpje van de Baby One More Time-zangeres alle geruchten juist verder aanwakkert. Na elke foto of video op the gram lijken haar volgers alleen maar bezorgder. Het gaat zelfs zo ver dat fans bij haar eerdere Insta-posts allemaal fruit-emoji’s plaatsten. En wel om deze reden:

"Ik ga met de anderen mee en vraag je om fruit-emoji's te plaatsen in je volgende bericht als je in gevaar bent... We houden allemaal van je en geven om je...We bidden voor je" en "Houd alsjeblieft fruit in je hand bij je volgende bericht als je in gevaar bent", was toen te lezen in de vele reacties.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');