Instagram official: dít is de vriendin van Love Islands Remco

Zien: dit is de nieuwe vriendin van Love Islands Matthy 

De islander is weer gelukkig in de liefde.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zien: dit is de nieuwe vriendin van Love Islands Matthy 

Herinner jij je Love Islands Matthy nog? Tijdens zijn deelname aan het eerste seizoen van de datingshow leek hij de liefde gevonden te hebben in Kelly. Hun relatie strandde echter nadat het koppel de villa verliet, maar inmiddels is de Brabander weer happily in love.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verliefd

Matthy gaat sinds kort niet meer als vrijgezel door het leven. Onlangs vond hij de liefde bij Tess van Riel, zo vertelt de voormalig Islander aan LoveReality.

Net als Matthy komt Tess uit Brabant en de blondine is niet vies van een feestje, maar ze blijkt ook een ware beauty with brains te zijn. De Brabantse schone werkt bij Work-on Talentenbureau, waar ze zich van talentencoach opwerkte naar vestigingsmanager. Not bad!

Voormalige relatie

Een jaar geleden maakte Kelly bekend dat haar relatie met Matthy voorbij was. “Wij vinden het erg jammer en zijn erg verdrietig”, schreef ze er destijds over op Instagram.

Matthy liet later weten dat de twee gewoon te verschillend waren. “We merkten op een gegeven moment dat we in veel dingen een andere denkwijze hebben en qua karakter te verschillend zijn, dan besluit je samen om er toch mee te stoppen.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');