Dit is waarom Kanye West zijn kinderen niet bij Kim Kardashian op wil laten groeien

Aii...

Lees ook

Het is geen geheim dat het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West in zwaar weer verkeert. Volgens een insider lijkt het erop dat de twee écht uit elkaar gaan, maar is er flink wat gedoe over de plek waar de kids van Kimye zullen verblijven.

Finito

Het huwelijk tussen Kim en Kanye is naar verluidt finito. Een insider wist aan HollywoodLife te vertellen dat er momenteel al wordt gesproken over het verdelen van alle villa's, bedrijven en miljarden die Kim en Kanye in hun bezit hebben. Ook hebben de twee vier prachtige kinderen, North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). En die moeten natuurlijk ook ergens wonen.

Kim zou haar kinderen het liefste in hun woonplaats Calabasas houden, maar dat gaat tegen Kanye zijn wil in. Volgens de insider is Kanye helemaal klaar met Los Angeles. “Hij heeft het helemaal gehad met LA.”

Alles is nep

Wat Kanye dan zo erg vindt aan zijn huidige woonplaats? Volgens de rapper is alles fake aan LA. Hij zou zijn kinderen niet op deze plek willen opvoeden. Kanye heeft in Wyoming een eigen ranch en ziet het wel zitten om zijn kroost daar te laten opgroeien.

Kim zal vechten als een leeuwin voor haar kinderen. Het probleem is dat ze alle grond en alle omringende panden op Kims naam hebben gezet, maar Kanye is eigenaar van het gezinshuis”, meldt de bron. Dit betekent dat het tweetal tot een overeenkomst moet komen als Kim met haar kids in LA wil blijven. Good luck, Kim.

Hoe deze huwelijksperikelen aflopen? Dat weten we helaas niet. Wel is het hele drama rondom het huwelijk van Kimye in het nieuwste seizoen van Keeping up with the Kardashians te zien. Enne, in the meanwhile post Kim een foto op Instagram – gehuld in de Yeezy-collectie van Kanye. Uhm, volg jij het nog?

Bron: HollywoodLife | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook