WIN: 1x je eigen liefdesverhaal als luisterboek van Storytel voor Valentijnsdag

Doe mee en win!

Ben je nog aan het nadenken over een romantisch cadeau voor je geliefde? Look no further. Wie weet kan jij dit jaar met Valentijnsdag je lover verrassen met jullie eigen liefdesverhaal als luisterverhaal. Je maakt namelijk kans om je eigen verhaal te komen inspreken in een échte studio samen met Storytel. Als dat niet romantisch is…

Liefdesverhaal

Persoonlijke cadeautjes zijn toch wel het allerleukste om te geven – en te krijgen. Dit jaar krijg je echter de mogelijkheid om het meest originele Valentijnscadeau ever aan je geliefde te schenken.

Ieder koppel heeft een eigen liefdesverhaal. Misschien hebben jij en je lover elkaar wel ontmoet in de supermarkt? Of zaten jullie tegenover elkaar in de trein? Of misschien minder romantisch – maar niet minder leuk – versierden jullie elkaar via een datingapp. Iedere lovestory heeft z'n eigen charme en is voor jullie als koppel enorm speciaal.

Op Storytel vind je 101 romantische luisterverhalen waar je naar kunt luisteren, maar wat is er nou nóg romantischer dan luisteren naar liefdesverhalen van anderen? Yes, je eigen liefdesverhaal.

Hoe werkt het?

Jij schrijft zelf je liefdesverhaal van maximaal dertig minuten en de eindredactie van Storytel zal het omzetten tot een luisterverhaal. Vervolgens mag je deze op 6 februari zelf komen inspreken in de Top Format studio in Haarlem – uiteraard geheel coronaproof. Jouw verhaal wordt door de editors van Storytel verwerkt tot een echt luisterboek en je ontvangt deze op tijd voor Valentijnsdag om jouw geliefde cadeau te doen. Hoe geweldig is dat?!

Let op: de studio is alleen op 6 februari beschikbaar. Doe alleen mee aan de winactie als je ook daadwerkelijk op deze dag aanwezig kunt zijn.

Win, win, win!

Zit je al gereed met pen en papier om je lovestory op te schrijven? Goed bezig! Om kans te maken op deze prijs, vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Fingers crossed!

[mail-and-win title=”WIN: 1x je eigen liefdesverhaal als luisterboek van Storytel voor Valentijnsdag” description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”4-2-2021″ terms=”Let op: je geeft hierbij aan dat je op 6 februari in de studio in Haarlem aanwezig kunt zijn.”]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 4 februari 09.00 uur. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws