Love Islands Raphaella haalt keihard uit naar Imen: ‘Ik ben kwaad en teleurgesteld’

Raphaella geeft haar ongezouten mening over de verbroken vriendschap met Imen.

Lees ook

Love Islands Raphaella en Imen zijn sinds hun terugkomst in Nederland en België geen besties meer. Imen is ontzettend close met Mattheüs, en daar geeft Raphaella haar ongezouten mening over…

Kwaad en teleurgesteld

Imen en Raphaella deelden lief en leed tijdens hun verblijf in de Love Island-villa. Raphaella verliet de villa vroegtijdig, aangezien haar grote liefde Mattheüs toch voor een ander koos. Eenmaal in Nederland probeerde Raphaella zich over haar liefdesverdriet heen te zetten. In the meanwhile werd Imen plotseling enorm goed bevriend met Mattheüs – en leek het er zelfs op dat de twee een relatie hadden.

In een nieuwe YouTube-video op het kanaal van Marit Beets laat Raphaella zich uit over deze situatie. “Ik zou niet boos of teleurgesteld zijn geweest als ze echt een relatie bleken te hebben. Maar ik ben juist kwaad en teleurgesteld over het feit dat ik ook alles via social media te weten moest komen”, begint Raphaella.

Social media

“Ik zag plotseling een Instagram Story voorbijkomen van Imen met daarin de tekst: 'Zijn Mattheus en ik samen of niet?', ik wachtte met mijn telefoon in mijn handen op een berichtje hierover. Ze hadden mij dat gewoon moeten vertellen. Ik vind niet dat ik daar via een vlog achter moet komen”, legt Raphaella uit.

De ex-Islander heeft het naar eigen zeggen altijd voor Imen opgenomen. “Ik heb Imen altijd gesupport, ook na die situatie met Remco. Ik vraag me dan echt af waarom je mij niet eerlijk kunt vertellen wat er aan de hand was. Ze wist hoe gekwetst ik was door Mattie.” Aiii…

Beeld: RTL | Video: YouTube (Marit Beets)

Laatste nieuws

Zie ook