Groot nieuws voor Eloise van Oranje: ‘Ik kan het niet geloven’

Wauw!

Lees ook

De social media-carrière van Eloise van Oranje gaat als een speer. Zo wist ze onlangs een heuse boekendeal in de wacht te slepen. Enne, de gravinfluencer deelt opnieuw groot nieuws op Instagram. Eloise is namelijk genomineerd voor de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor favoriete ster van Nederland.

Kids’ Choice Award-nominatie

Jawel, Eloise heeft een heuse Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2021-nomintatie in de wacht gesleept. “Wow!!’, begint de gravin enthousiast haar bericht op Instagram. “Dit is zo ontzettend gaaf en echt een kinderdroom. Jullie zijn geweldig. Ik kan het niet geloven”, deelt de influencer over haar nominatie voor favoriete ster van Nederland.

Eloise is samen met NikkieTutorials, Nienke Plas, Numidia en Rolf Sanchez genomineerd in deze categorie. De Nickelodeon Kids’ Choice Awards worden 13 maart uitgereikt in Los Angeles. Ook Nederlandse winnaars worden dan bekroond. De show wordt een dag later uitgezonden in Nederland.

Rising star

Dat we Eloise wel een rising star mogen noemen, is inmiddels wel duidelijk. Zo staat ze te boek als een stijlicoon, mag ze zichzelf met meer dan 232k aan followers op Instagram een influencer noemen én mag ze zichzelf binnenkort ook een schrijver noemen. Zo wist de gravinfluencer onlangs een boekendeal in de wacht te slepen.

In het boek zal Eloise tips en tricks geven over kleding, sieraden en eten. Het boek van de gravin wordt begin juni verwacht. Wij zijn benieuwd!

Onlangs sprak Eloise al openhartig over de paparazzi, haar familie én over haar liefdesleven met Robbert Rodenburg in de YouTubeserie Open Kaart. Bekijk de video hieronder.

Beeld: Open Kaart – Robbert Rodenburg, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook