Wauw: zo ziet Sylvie Meis eruit zonder make-up

Ook vertelt de presentatrice hoe haar make-uproutine eruitziet.

Sylvie Meis ziet er altijd picobello uit. Haar lokken zitten altijd on point, haar outfits zijn hebberig makend en haar make-up ist immer schön. Voor degenen die de make-uplook van Sylvie ook weleens willen uitproberen hebben we goed nieuws! De presentatrice deelde onlangs namelijk een video van haar everyday make-uproutine.

Au naturel 

“Het is een tijdje geleden dat ik een make-upvideo op YouTube heb geplaatst”, begint een make-uploze Sylvie haar bericht. Sylvie licht toe dat er veel veranderd is in haar leven en dat ze ook haar make-uproutine op de schop heeft genomen. De presentatrice wil dan ook graag delen hoe ze nu haar make-up aanbrengt.

“Make-up is niet mijn nummer één prioriteit, maar ik breng het wel elke dag aan om me gemotiveerd te voelen en mezelf een beetje een glow of life te geven – zoals ik het noem. In de lockdown kun je je thuis soms een beetje disconnected voelen van alles. Een connectie voelen met jezelf zorgt er toch voor dat je dag een stuk makkelijker verloopt. Voor mij werkt het om elke dag een beetje make-up op te doen. Dan voel ik me als mezelf en krijg ik het gevoel dat ik alles aankan. Dan kan ik mijn werk doen.”

Tutorial

In de video showt Sylvie hoe haar nieuwe make-uproutine eruitziet. De presentatrice begint met het schoonmaken en hydrateren van haar huid. Daarna brengt ze een concealer aan, gevolgd door een foundation en wat poeder.

Vervolgens gaat Sylvie verder met haar wenkbrauwen. Ze gebruikt een wenkbrauwpotlood, -stift en -gel om haar wenkbrauwen een vollere look te geven. De presentatrice gaat verder met haar ogen. Ze brengt oogschaduw op haar oogleden aan om haar ogen groter te laten lijken en maakt dit af met wat oogpotlood. Uiteraard mag een likje mascara ook niet ontbreken. Sylvie maakt haar look af met wat blush, highlighter en accentueert haar lippen met een lippotlood, lipstick en lipgloss.

Enne, Sylvie, you look fabulous! Met én zonder make-up! Bekijk de video hieronder.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws