Dirk Kuyt verbluft kijkers met nieuwe look

De voormalig profvoetballer was geheel onherkenbaar.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dirk

Kijkers van het programma Ziggo Sport konden gisteravond hun ogen niet geloven toen Dirk Kuyt aan tafel schoof. De voormalig profvoetballer heeft een nieuwe look en was daardoor bijna geheel onherkenbaar. Dirk, is that you?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Frisse look

Kijkers moesten even twee keer met hun ogen knipperen voordat ze de oud-voetballer herkenden. Dirk verscheen gisteren namelijk met fris kapsel, stoppelbaardje én hippe coltrui op tv. Op Twitter wordt er massaal over de metamorfose van de voormalig international gesproken.

"Ik ben deze foto's van Dirk Kuyt nou al een half uur aan het bekijken en ik snap het oprecht niet", schijft iemand op Twitter. Een ander vindt hem vooral op een Temptation-deelnemer lijken, terwijl weer iemand anders hem associeert met een hipster. Anyway, het staat hem beeldig!

Scheiding

Vorig jaar verscheen Dirk nog in het nieuws vanwege de scheiding met zijn ex-vrouw Gertrude. De twee besloten destijds om na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar te gaan. De reden van de breuk tussen hem en Gertrude was simpelweg omdat 'het vuur is gedoofd'. "Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen", aldus Dirk vorig jaar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Bekijk hieronder de nieuwe look van Dirk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');