Volgers Kim Kardashian in de ban van 90’s look

Wat staat het haar mooi!

Lees ook

Van lang naar kort en van krullen tot steil haar: Kim Kardashian verandert af en toe eens van look. Dit keer is de realityster voor een 90's look gegaan en dat kunnen haar fans wel waarderen.

The 90’s

Dat de looks uit de 90's tegenwoordig weer helemaal in zijn is geen geheim meer. We zien de low waist jeans, crop tops en dunne haarbanden weer helemaal terugkomen. Ook Kim blijkt fan te zijn van deze stijl, want een paar weken geleden zagen we haar al op Instagram verschijnen in een outfit met de iconische haarband.

Spice Girls

Deze keer heeft Kim nog even iets extra uitgepakt met haar 90's look, want ze verrast haar volgers met een nieuwe coupe. De look is geïnspireerd op de Spice Girls, zo kunnen we uit de caption opmaken. “Baby Spice“, schrijft Kim bij de foto.

Dat haar fans deze look wel kunnen waarderen blijkt uit de reacties onder de foto. “Wauw!” en “you look so pretty!”, schrijven haar volgers. Ook zijn er een paar fans die vinden dat Kim op deze foto sprekend op haar dochters North en Chicago lijkt. “Chicago, is that u?” en “NORTH, 100%!”, schrijven zij.

Bekijk Kims nieuwe look hieronder.

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook