Dit is waarom TikTokkers massaal wallen bij zichzelf tekenen

Is dit dan de nieuwste beautytrend van 2021? 

De ene beautytrend valt beter in de smaak dan de andere, maar tot dusver was het nooit echt wenselijk om bags onder je ogen te hebben. So we hate to break it to you, maar momenteel tekenen TikTokkers massaal wallen onder hun eigen ogen.

Is het een trend?

Helemaal zeker zijn wij nog niet over de TikTok-'trend' om jezelf een setje wallen cadeau te doen. Toch lijkt de vermoeide ogen-look aan populariteit te winnen.

De originele TikTok-video waarin Sara Carstens donkere kringen onder haar ogen aanbrengt met een roodbruine lippenstift is inmiddels al meer dan zeven miljoen (!) keer bekeken. En believe it or not, maar al snel greep menig TikTokker naar haar eigen lipstick om de look te creëren. Maar was het eigenlijk wel Sara’s bedoeling om een trend te zetten? Niet bepaald.

Onzekerheden omarmen

Sara’s video werd massaal opgepikt door anderen, maar het was helemaal niet de bedoeling van de TikTokker om hiermee viraal te gaan. Zo verklaart ze wanneer ze kritiek op haar video krijgt.

“Opeens is mijn onzekerheid trending”, sneert een volger. Sara legt daarna uit dat het niet haar bedoeling was om er grapjes over te maken. Ze deed het juist om haar eigen onzekerheid te omarmen. Zo legt de TikTokker uit dat ze van zichzelf ook wallen heeft, maar dat die door haar concealer niet meer te zien waren. “Ik wilde er geen trend van maken. Mijn lippenstift lag gewoon naast me en daarom tekende ik ze terug.”

Of de andere TikTokkers de 'trend' om dezelfde reden overnamen is niet duidelijk. Al sluiten we ons zeker bij Sara aan, ook onze onzekerheden mogen we zeker omarmen!

@sarathefreeelf

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) – The Wombats

@daniellemarcan

@sarathefreeelf and @abbyroberts made me do it

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) – The Wombats

@abbyroberts

##stitch with @sarathefreeelf eye bags r sexi okay

♬ original sound – Abby Roberts

@sarathefreeelf

Reply to @oopsiedasie

♬ original sound – sara

Bron: TikTok | Beeld: Melanie Kreutz

Laatste nieuws