Zien: zo ziet de broer van Bridget Maasland eruit 

Zien: zo ziet de zus van Dionne Stax eruit

De zussen zijn heel hecht.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dionne Stax

Voor sommige mensen is hun broer of zus tevens hun best friend. Nieuwslezeres Dionne Stax is daar geen uitzondering op. De 34-jarige blondine groeide op met haar zus Charlotte, met wie ze heel hecht is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Samen opgegroeid

Dionne en Charlotte groeiden op in het Brabantse plaatsje Boxmeer. Hoewel Dionne haar biezen pakte en nu in Amsterdam woont, brengt ze nog regelmatig een bezoekje aan Boxmeer en aan haar ouders. Haar zus ziet ze helaas wat minder vaak, aangezien ze niet meer bij elkaar om de hoek wonen. Charlotte ontmoette the love of her life en verhuisde daarvoor naar het zonnige Barcelona.

Hechte band

De twee zussen zien elkaar misschien minder dan ze zouden willen, ze hebben gelukkig wel veel contact met elkaar. “Als ik na een drukke dag alleen thuiskom, videobellen we vaak even. Maar ik wil haar soms ook gewoon even knuffelen. Dus boek ik zo vaak ik kan een ticket”, vertelt Dionne over hun hechte band aan Story.

De zussen gaan elk jaar wel een keer samen op vakantie. Zo zijn ze samen al naar Italië, Montenegro, Praag en New York geweest. Omdat Dionne en Charlotte zo graag bij elkaar zijn, valt het afscheid hen elke keer weer zwaar. “We genieten zo intens van elkaar, het afscheid gaat altijd gepaard met veel tranen.”

In het zonnetje

Onlangs zette Dionne haar zus nog in het zonnetje. Charlotte was begin maart jarig en dit kon niet zomaar voorbij laten gaan. “Feest vandaag, mijn lieve zussie is jarig”, schrijft Dionne op Instagram. “Helaas kunnen we niet samen proosten, daarom even een foto van de laatste keer dat we dit in Barca deden.”

Ook had de presentatrice een mooie wens voor haar zus. “Liefste Staxje, happy birthday. Op nog heel veel fijne zussenvakanties, mooie en gekke zussenmomenten en dat we er over vele jaren samen ook zo gelukkig bij mogen zitten.” Sisterlove!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');