Temptations Jaydi over haatreacties Sonny: ‘Ik vind het zielig voor hem’

Ook geeft Jaydi haar mening over de bijzondere uitspraken van haar ex-vriend.

Lees ook

Door Temptation Island: Love or Leave kreeg heel Nederland een mening over de relatie van Sonny en Jaydi. Sonny kon rekenen op flink wat negatieve reacties. En dat is iets wat Jaydi hem absoluut niet gunt.

Zielig

In Temptation Love Therapy kletst Jaydi samen met host Gwen van Poorten over de gebeurtenissen rondom Temptation Island. Al gauw kaart Gwen aan dat er een hoop commotie is rondom Jaydi's ex-vriend Sonny. “Dit gaat over zijn uitspraken, zijn gedrag en zijn hele aanwezigheid in de villa. Wat doet dit met je? Aangezien hij toch meer dan drie jaar je vriend is geweest?”, vraagt Gwen aan Jaydi.

“In het begin dacht ik: het is gewoon je eigen schuld”, begint Jaydi. “Maar ik vind het ook wel zielig voor hem. Je gunt het niemand om zoveel ellende over zich heen te krijgen.”

Puzzelstukjes

“Natuurlijk is het niet slim wat hij heeft gezegd, en ik wil het ook absoluut niet goed praten. Het is gewoon echt lullig en heftig voor hem”, gaat Jaydi verder. Ze vertelt vervolgens dat mensen haar regelmatig vragen of Sonny weleens vrouwonvriendelijke uitspraken naar haar deed.

“Dan geef ik altijd hetzelfde antwoord. Hij heeft mij altijd het gevoel gegeven dat ik geen betere man kon krijgen dan hij. En met de uitspraken die hij nu doet, verklaart dat wel een hoop. Er vallen flink wat puzzelstukjes in elkaar nu.” Aiii…

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook