Heel goed nieuws voor Lupin-fans

Beste nieuws van vandaag!

Lees ook

Qui, qui: Omar Sy is snel weer in nieuwe afleveringen van Lupin te zien. Netlix heeft namelijk bekend gemaakt dat deel twee van Lupin zeer binnenkort al op de streamingdienst staat.

Deel twee

Fans van Lupin kunnen uitkijken naar het vervolg op de serie. Deel twee van de Franse hitserie is namelijk in de zomer van 2021 wereldwijd op Netflix te zien. Het tweede deel bestaat uit vijf afleveringen die geregisseerd zijn door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight).

Lupin vertelt het spannende verhaal van Assane Diop, gespeeld door Omar. De man, een meesterdief, wil zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem aandeed. Dit doet hij aan de hand van de romans van Maurice Leblanc, die gaan over de galante dief Arsène Lupin.

Omar Sy

Omar speelt de glansrol van Assane in de serie. Dit is zeker niet de eerste grote klus van de Franse acteur. Zo verwierf hij wereldwijd faam met zijn rol als Driss in de Golden Globe-genomineerde film Intouchables.

Daarna was hij te zien in de films Samba, Jurassic World, X-Men: Days of Future Past, Monsieur Chocolat en Demain tout commence.

Bron: Netflix | Beeld: Lupin

Laatste nieuws

Zie ook