Temptations Liyah reageert op zoenscène Gregory

Gregory zoent in de volgende aflevering van Temptation Island met een andere single.

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave zagen we hoe Karina een punt achter haar relatie met Gregory zette. Na een enorme woede-uitbarsting lijkt Gregory zich in de volgende aflevering herpakt te hebben. We spotten hem namelijk zoenend met een van de singles.

Heartbroken

Het zat er al aan te komen, maar de relatie tussen Gregory en Karina is officieel finito. Tenminste, als het aan Karina ligt. De deelnemende koppels mochten in de nieuwste aflevering een speciale videoboodschap naar hun lover versturen om te laten weten hoe zij over hun huidige relatie denken.

Terwijl Gregory zijn kans pakte om een lief berichtje naar Karina te sturen, gooide Karina het over een andere boeg. In een korte videoboodschap liet ze weten. “Ik moet voor mezelf kiezen en je laten gaan.”

Zoenend gespot

Voor Gregory sloeg het korte berichtje van Karina in als een bom. Hij ontplofte en reageerde enorm emotioneel. Toch zien we hem in de teaser van de volgende aflevering zoenen met een andere single. Love Reality bestudeerde de korte scène en weet het zeker: het is single Tyra waar Gregory het zo gezellig mee heeft. Ja, je leest het goed, niet Liyah.

Liyah en Gregory zijn tijdens Temptation Island enorm close. Het duurt dan ook niet lang tot Liyah op Instagram bestookt wordt met berichtjes. Volgens de single willen mensen weten wat ze van deze scène vindt, en welke single dit intieme moment met Gregory beleefde – dit was namelijk in de korte scène niet goed te zien. “I really don't care”, reageert Liyah kort maar krachtig. Hmm…

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook