Selling Sunsets Mary Fitzgerald onthult wanneer seizoen 4 op Netflix verschijnt

Eindelijk!

Lees ook

Hoewel Netflix het nog niet officieel heeft bevestigd, weten we zeker dat er een vierde seizoen van Selling Sunset op komst is. Zo wist real estate agent Mary Fitzgerald onlangs te vertellen wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen.

Seizoen vier

Het coronavirus gooide ook bij de opnames van Selling Sunset roet in het eten. In een interview met The Radio Times vertelt Mary dat fans niet lang meer hoeven te wachten op het nieuwe seizoen. Zo onthulde ze dat seizoen vier over ongeveer zes maanden op Netflix verschijnt.

Dit wil dus zeggen dat – als Mary's uitspraken kloppen – we in juli weer kunnen genieten van al het drama binnen The Oppenheim Group. Yes!

Nog geen opnames

Of de opnames van het nieuwe seizoen al van start zijn gegaan? Nope. Mary legt in het interview uit dat dit vermoedelijk wel snel zal gebeuren. “We filmen waarschijnlijk vier of vijf maanden en dan is er nog wat tijd nodig om alles te monteren. Dus, dit zal in totaal ongeveer zes maanden zijn.” Ambitieus? Maybe…

Ook laat Mary weten dat er in de afgelopen periode een aantal nieuwe agents bij zijn gekomen. Of die nieuwe agents ook in seizoen vier te zien zijn, weet Mary niet. “We blijven Netflix vertellen dat er een paar meiden echt in de show moeten, omdat ze echt goede vrienden van ons zijn. Ik denk ook dat het goed is om een paar nieuwe gezichten te hebben, maar ik weet niet wat het productieteam van plan is.”

Bron: The Radio Times | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook