Gloednieuw seizoen Temptation Island USA staat vanaf déze datum op Videoland

Wij kunnen niet wachten.

Lees ook

Het duurt niet lang meer tot alle afleveringen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland staan. Echter, we hoeven niet bij de pakken neer te zitten. Videoland maakte namelijk zojuist bekend vanaf welke datum we kunnen genieten van een gloednieuw liefdesavontuur.

Temptation Island USA

Op Instagram deelt Videoland een video met de tekst: “Wanneer er 4 maart een nieuw seizoen Temptation Island USA aankomt.” Op de video zien we een oud Temptation Island-deelnemer helemaal uit haar plaat gaan op de muziek.

En ja, zo voelen wij ons ook bij dit nieuws. Het is namelijk al een tijdje geleden dat er een nieuw seizoen van Temptation Island USA op Videoland verscheen.

Derde seizoen

In het derde seizoen van Temptation Island USA zien we hetzelfde concept als voorheen. Ook bij dit seizoen gaat het er niet om of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze überhaupt met de ware samen zijn.

Enne, over de deelnemers gaf het Amerikaanse Instagramaccount van Temptation Island al een kleine sneak peek. Nieuwsgierig? Je ziet het in onderstaande video:

Bron: Videoland | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws

Zie ook