Zien: de spiksplinternieuwe Suits & Softs-collectie van Ilja Visser

Wauw!

Modeontwerper Ilja Visser is terug van geweest. 2021 is goed begonnen voor de designer, want op 26 januari lanceerde ze de Suits & Softs by ILJA-collectie. De items zijn zowel casual als effortless chic. Enne, dat is nog niet alles! De collectie is deels gemaakt van reststoffen van verschillende designers.

Trots

De Suits & Softs-collectie bestaat uit musthaves om u tegen te zeggen. Ilja is dan ook enorm trots op haar collectie en wil vrouwen met de items comfort bieden én empoweren. Zo weet ze als geen ander dat het soms moeilijk is om alle ballen hoog te houden.

“Ook ik zelf heb lang gezocht naar een goede balans tussen werk en privé. Zoals veel vrouwen wilde ik het allemaal goed doen – werk, gezin, liefde, vriendinnen, sport, alles… Het laatste wat je dan wilt is ’s ochtends ook nog eens je hoofd breken over je outfit. Met deze collectie wil ik vrouwen empoweren en het comfort bieden van een look die altijd passend is”, vertelt de designer over de collectie.

Vleugje fun

Wat je van de collectie kan verwachten? Onder andere classy en kleurrijke outfits, die ook nog eens comfortabel zijn. Oogstrelende colberts met strak gesneden pantalons. Fancy jurken en in het oog springende hoedjes.

Bekijk hieronder alvast wat beelden van de collectie:

Hebberig geworden of benieuwd naar meer beelden van de collectie? Bekijk de items in de shop van Ilja.

Beeld: Beeld: Ilja Visser (Petrovski & Ramone)

Laatste nieuws