Temptations Sonny verkoopt nu eigen videoboodschappen

Oh no: tweede Temptation Island-koppel uit elkaar

Aiii...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation Island Love or Leave

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave mochten de deelnemende koppels na al die tijd eindelijk een bericht naar elkaar sturen. Voor Karina de uitgelezen kans om een punt achter haar relatie met Gregory te zetten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Einde relatie

Het zat er al aan te komen, maar de relatie tussen Gregory en Karina is officieel finito. Tenminste, als het aan Karina ligt. De deelnemende koppels mochten een speciale videoboodschap naar hun lover versturen om te laten weten hoe zij over hun huidige relatie denken.

Terwijl Gregory zijn kans pakte om een lief berichtje naar Karina te sturen, gooide Karina het over een andere boeg. In een korte videoboodschap liet ze weten. "Ik moet voor mezelf kiezen en je laten gaan." Oh no...

Heartbroken

Voor Gregory sloeg het korte berichtje van Karina in als een bom. Het enige wat hij kon roepen was: "Ik wist het, bro. Ik wist het." Terwijl Marco zijn uiterste best deed om Gregory onder controle te houden, duurde het niet lang voor hij met dingen begon te gooien.

Uiteindelijk stortte hij in elkaar en rolden de tranen over zijn gezicht. De heartbroken Gregory zorgde bij veel kijkers dan ook voor veel medelijden. "Greg dit had je inderdaad niet verdiend. Mijn hart..." en "Arme Greg, ik huil nu zelfs bij Temptation Island", klinkt het op Twitter.

Hoe dan ook: een aflevering vol drama en verdriet. Echter, in het voorstukje van de eerstvolgende aflevering zien we Gregory zoenen met een dame. En nee, het is niet Liyah. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');