Héél goed nieuws voor Undercover-fans

En dit heeft niet alleen te maken met de startdatum van het derde seizoen...

Lees ook

Undercover-fans, hou je vast. Hoofdrolspeler Tom Waesaka Steve of Bob – deelt groot nieuws. De acteur maakt niet alleen de startdatum van het derde seizoen bekend, maar licht ook een tipje van de sluier op over een mogelijke spin-off van de serie.

Derde seizoen

Het derde seizoen van Undercover laat vanwege de strenge coronamaatregelen iets langer op zich wachten. Echter, Tom deelt in gesprek met RTL Boulevard dat de opnames op dit moment in volle gang zijn. Daarbij weet de acteur ook te melden dat de afleveringen vanaf september op Netflix verschijnen.

Ook weet de acteur tussen neus en lippen door meer te vertellen over een mogelijke spin-off. “Er zijn plannen om hier ook iets met mij te doen”, vertelt de Vlaamse acteur. Kunnen we binnenkort genieten van een gloednieuwe serie over het dubbelleven van undercover-agent Bob? Fingers crossed.

Elise Schaap

Eén ding is in ieder geval duidelijk: het derde seizoen gaat er sowieso komen. Enne, we weten ook dat hoofdrolspelers Ferry Bouman (Frank Lammers) en Danielle (Elise Schaap) ook in het derde seizoen te zien zijn.

Een aantal fans van Undercover waren na het zien van het tweede seizoen teleurgesteld dat Danielle en Ferry weinig in beeld waren. Hier reageerde actrice Elise onlangs dan ook op: “Sommige mensen waren teleurgesteld en anderen vonden het fantastisch. Ik ben het eens met die laatste groep, ik vond mijn Vlaamse collega’s weergaloos.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook