Even wegdromen: zó ziet het kantoor van Chiara Ferragni van 'The Blonde Salad' eruit

Mogen we hier ook een dagje werken, Chiara?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Chiara Ferragni

Als we het hebben over office goals dan spant het kantoor van Chiara Ferragni toch wel echt de kroon. Chiara's kantoor van The Blonde Salad kreeg een volledige make-over van Westwing. En het resultaat is stunning.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Influencer en ondernemer

Chiara timmert keihard aan de weg als influencer en ondernemer. Ze richtte haar eigen imperium The Blonde Salad op en is momenteel bezig met het uitbreiden van dit bedrijf. In haar eigen office ontvangt Chiara klanten, houdt ze eindeloos veel meetings en chillt ze tussendoor.

Enne, als je Chiara Ferragni bent, dan moet je kantoor er natuurlijk wel fabulous uitzien. Deze challenge nam Westwing op zich en toverde het kantoor van de onderneemster om tot een heus Pinterest-paradijs.

Entree

Kom je binnen in het kantoor? Dan is deze killer entrance het eerste wat je ziet. De neonlampen, groene planten en felroze kleur maken de ruimte meteen uniek.

Overal roze

Het kantoor van Chiara bestaat uit meerdere ruimtes. Zo heeft ze de 'Cover Girl' meeting ruimte. Hier draait alles om de mijlpalen die The Blond Salad in de afgelopen jaren bereikt heeft. Dit zie je aan de gigantische hoeveelheid magazine covers op de muur. De ruimte heeft een marmeren tafel, roze velvet stoelen en gouden accessoires.

Bamboeprints

Chiara's eigen office is een stuk rustiger. In deze ruimte is er gekozen voor een tropische bamboeprint op de muur. In combinatie met het gigantische warme kleed krijgt de ruimte een zachte uitstraling. Ook in deze ruimte zien we veel roze en gouden details. Stunning.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');