Koen Kardashian slachtoffer van inbraak: ‘Totale chaos’

"Al mijn spullen van waarde zijn weg."

Lees ook

Het zit Koen Kardashian niet mee. Er werd gisteravond ingebroken in zijn nieuwe huis. Via Instagram Stories deelt Koen een foto van de chaos.

Waardevolle spullen

Koen verhuisde onlangs en voelde zich ontzettend gelukkig in zijn nieuwe stekje. Helaas is de verhuizing van Koen niet onopgemerkt gebleven. Na een lange werkdag ontdekte hij gisteravond dat inbrekers buit hebben gemaakt in zijn woning.

“Na een gezellige dag werken aan een nieuw project, ben ik thuis aangekomen – in mijn nieuwe huisje, waar ik zo gek op ben – in een totale chaos”, begint hij zijn verhaal. Koen laat vervolgens weten dat zijn huis helemaal overhoop is gehaald. “Al mijn spullen van waarde zijn weg.”

Levensles

Ondanks deze verschrikkelijke gebeurtenis blijft Koen positief. “What doesn't kill you makes you stronger”, laat Koen weten. “Ik zie het maar als een les en gelukkig heb ik lieve vrienden die mij opvangen. Degene die dit op zijn geweten heeft, ik gun je de juiste hulp die je nodig hebt, ziek persoon.”

In een volgend bericht bedankt de presentator zijn volgers voor alle lieve berichten. “Hoe rot het ook is, het is maar materie. Ik zit net zo fijn in mijn velletje en laat mij hierdoor niet uit het veld slaan. Ik ben nog wat geschrokken, maar mij maken ze niet klein. De enige die dat kan ben ik zelf. En laat ik daar nou net goed klaar mee zijn.” You go, Koen!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook