Prince Charmings Vince blikt terug op liefdesavontuur: ‘Ik vond Marvin leuker dan ik had verwacht'

Oeh la la: bloeit er iets moois op tussen déze Prince Charming-deelnemers?

Love is in the air!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Prince Charming

De reünie-aflevering van Prince Charming is dan eindelijk te zien op Videoland. In deze aflevering komt onder andere aan bod dat Marvin niet meer samen is met Marnix, maar nu een relatie heeft met de Groningse Ferdi. En dat is nog niet alles. Zo heeft Cupido ook raak geschoten bij Vince en Joep!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Spark

Marvin en Ferdi zijn niet de enigen die na de opnames van Prince Charming zijn gaan daten. Zo onthulde Vince eerder al aan Grazia dat hij iemand uit de villa wel zag zitten. “Ik heb wel een spark met iemand, maar dat laat ik verder nog even in het midden."

Tijdens de Prince Charming-reünie kwam dan eindelijk aan het licht wie deze mystery man was. Zo deelde Joep dat hij met Vince aan het daten is!

Connectie

Na de opnames van Prince Charming sloeg de vonk over tussen de heren. “Er is wel wat gaande”, deelt Joep als presentator Rick Brandsteder vraagt of hij Vince vaker ziet. “Sowieso op vriendschappelijk level hadden we al een diepere connectie”, vult Vince aan. “Na het programma hebben we gewoon een aantal keer afgesproken, maar op een gegeven moment ontstond er meer.”

Vince en Joep hadden na de opnames van het programma ook nog altijd goed contact met Dignum en Ferdi. De vrienden hielden dan ook samen een kerstdiner. En tijdens dit diner hadden Vince en Joep – zonder dat Ferdi en Dignum het doorhadden – hun eerste zoen.

Benieuwd hoe het nu tussen Vince en Joep gaat? Je leest het binnenkort op Grazia.nl!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');