Voor dit bedrag kun je de prachtige Prince Charming-villa huren 

Prince Charmings Marvin over zijn kersverse relatie: ‘Ik ben blij dat Ferdi me een tweede kans gaf’ 

“We zijn samen net twee verliefde pubers.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Marvin

Zijn romance met Marnix liep dan op niks uit, maar Marvin Wijnans heeft wel degelijk zijn happily ever after gekregen. Zo bleek de Groningse Ferdi zíjn prins op het witte paard te zijn. Aan Grazia vertelt de dolverliefde Prince Charming himself alles over zijn prille relatie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Dolverliefd

Als we met Marvin bellen wordt al snel duidelijk dat we een dolverliefde, gelukkige man spreken. “Ik ben op dit moment bij Ferdi in Groningen”, lacht Marvin. Toch leek het er even op dat er geen romance zou ontstaan tussen de heren. Zo koos Marvin in de finale van Prince Charming voor de Amsterdamse Marnix. Al snel kwam de accountmanager er echter achter dat hij de verkeerde keus had gemaakt.

Nadat Marvin en Marnix samen besloten een punt achter hun romance te zetten, blijft Ferdi door Marvins hoofd spoken. Marvin besluit dan ook opnieuw contact op te nemen met Ferdi. Iets wat hij erg spannend vond. Zo geeft Marvin eerlijk toe dat hij bang was dat Ferdi hem af zou wijzen. “Ik heb het op goed geluk geprobeerd en ben heel blij dat ik die tweede kans van Ferdi heb gekregen."

"Het is niet zo dat ik met hangende pootjes bij hem terugkwam. Ik heb echt mijn best voor Ferdi gedaan – en dat doe ik graag voor hem. Ik liet zien dat ik echt voor hem wil gaan.”

Van daten naar relatie

Een maand na de opnames van Prince Charming hadden Marvin en Ferdi hun eerste date. Enne, hun vervolgdates waren zo leuk, dat Ferdi en Marvin al snel een relatie kregen. “Sinds december konden we niet langer om elkaar heen en hebben we het officieel gemaakt.”

Maarre, hoe maakten de twee hun romance dan officieel? “Het ging eigenlijk een beetje knullig”, lacht Marvin. “We hadden het er via WhatsApp al even over gehad. Toen zei ik dat we dit onderwerp maar niet via WhatsApp moeten bespreken, maar in real life.

“We lagen op een gegeven moment tv te kijken op de bank en toen begon Ferdi over die appjes. Ik ging hem een beetje plagen en zei: ‘Waar heb je het over?’” Ferdi was dan ook even bang dat Marvin geen idee had wat hij probeerde aan te kaarten. “Toen zei ik: ‘Wat voor gevoel krijg je bij een relatie?’ Ferdi gaf aan dat hij daar heel veel kriebels bij kreeg. Waarop ik zei: ‘Dan ben je nu mijn vriendje.’”

“En toen waren we officieel samen”, lacht Marvin. “Het ging een beetje kinderlijk, maar we zijn samen ook net twee verliefde pubers. Het is verschrikkelijk.”

Liefde uiten

Nu de reünie van Prince Charming uit is, hoeven Ferdi en Marvin hun relatie niet langer geheim te houden. “Nu ben ik niet iemand die zijn liefde heel erg in het openbaar uit. Alleen merk ik al wel dat ik Ferdi’s hand wil vasthouden als we gaan wandelen.” De accountmanager vermoedt dan ook dat hij zijn affectie in de toekomst wel in het openbaar durft te tonen. “Ik voel me heel veilig bij Ferdi en omdat het zo goed voelt tussen ons, denk ik dat ik me daar nu wel overheen kan zetten. Dat is heel fijn.”

Dat het wel goed zit tussen de twee lovebirds wordt al snel duidelijk. “Ik ben gewoon zo blij. We zijn zo gek op elkaar en het gaat allemaal zo goed. We zijn echt meer samen dan dat we niet samen zijn”, deelt een smoorverliefde Marvin.

Langeafstandsrelatie

Dat Marvin en Ferdi niet bepaald bij elkaar om de hoek wonen is een understatement. Zo woont Marvin in het Limburgse Tegelen en woont Ferdi in Groningen. “Soms is het wel even plannen. De ene keer heb ik wat gepland in Tegelen en Ferdi de andere keer in Groningen, maar vaak reizen we dan met elkaar mee. Dat hebben we nu al drie keer gedaan. Volgens mij zijn we nu alweer tweeënhalf week bij elkaar”, lacht Marvin. “Maar ik werk nu ook vanuit huis. Dus ik kan mijn spullen makkelijk meenemen naar Groningen en hier werken.”

Toch willen de twee nog niet te hard van stapel lopen. “Het is eigenlijk nog te vroeg om het echt over de toekomst te hebben, maar we hebben het daar al wel even over gehad. We willen echt wel een keertje gaan samenwonen, maar dat is wel echt iets voor de verdere toekomst.”

Schoonfamilie

Aangezien Ferdi en Marvin sinds december een relatie hebben, vierden de twee de feestdagen ook met elkaar én met hun kersverse schoonfamilie. Gelukkig viel de Groningse ondernemer meteen bij Marvins familie in de smaak. “Het is net alsof Ferdi al jaren bij onze familie hoort. En ik heb ook een súperleuke schoonfamilie. Het klikt gewoon heel erg goed, ook met zijn en mijn vrienden. Het voelt allemaal helemaal niet nieuw; dat is heel gek, maar ook heel fijn.”

Marvin en Ferdi tijdens hun jetski-date
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');