Plottwist in reünie-aflevering van Prince Charming

Dit hadden we stiekem al verwacht...

Lees ook

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. De mannen van Prince Charming kwamen in de speciale reünie-aflevering bijeen om flink bij te kletsen. Of er sprake was van een plottwist à la De Bachelorette? Hell yeah.

Plottwist

Marvin koos in de finale van Prince Charming voor de mysterieuze Marnix. Een match made in heaven? Nope, helaas niet. Ondanks dat de twee elkaar in Nederland nog wel zagen zitten, bleek er toch niet meer in te zitten dan alleen een vriendschappelijke connectie.

Gelukkig hoefden kijkers niet bij de pakken neer te zitten. Tijdens de reünie werd er namelijk heugelijk nieuws naar buiten gebracht. Niemand minder dan Ferdi en Marvin hebben alsnog de liefde bij elkaar gevonden. Plottwist!

Appje

De twee leggen in geuren en kleuren uit hoe de liefde tussen hen opnieuw opbloeide. Zo vertelt Ferdi tijdens de reünie dat hij een tijdje geleden wakker werd met een appje van Marvin. ‘Je had gelijk’, stond erin. Hiermee doelde Marvin volgens Ferdi op het feit dat hij inderdaad de verkeerde keuze had gemaakt.

In een eerder interview met Grazia wist Ferdi ook al te vertellen dat hij Marvin en Marnix bij niet elkaar vond passen. “Hoe ik Marnix meemaakte dacht ik: dat is geen match. Marnix is echt the boy next door, woont in Amsterdam en heeft heel andere toekomstplannen. Ik dacht automatisch: dat gaat in de toekomst niet werken”, legde Ferdi uit. Enne, daar had hij hartstikke gelijk in.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook