Marvin blikt terug op Prince Charming-avontuur: ‘Het was geweldig’

“Het is jammer dat Prince Charming tot een einde komt, maar nu kan ik wel overal open over zijn.”

Het Prince Charming-avontuur had voor Marvin Wijnans niet beter kunnen eindigen. Zo bleek in de reünie-aflevering dat de accountmanager uit Tegelen zijn prins op het witte paard heeft gevonden. Met Grazia blikt Marvin terug op zijn liefdesavontuur op Sicilië.

Mooie momenten 

Jezelf zien in een programma is voor velen toch wel een dingetje. Prince Charming himself kan hierover meepraten. Met Grazia deelt Marvin dat hij het bijzonder vond om alle afleveringen van Prince Charming op Videoland te kijken. “In de eerste instantie is dat wel onwennig. Ik ben gewoon een normale gast en ben geen tv gewend. Om jezelf opeens op beeld te zien is wel raar, hoor! Maar ik vond het heel leuk. Ik ben echt heel trots als ik zie hoe het programma is geworden.”

Marvin beleefde veel mooie momenten met alle Prince Charming-deelnemers, maar is er ook een moment dat er met kop en schouders bovenuit steekt? “Het is allemaal zo geweldig geweest”, antwoordt Marvin enthousiast. Hij moet dan ook even nadenken over zijn mooiste herinnering. “Mijn date met Ferdi was wel echt de meest bijzondere date die ik heb gehad”, concludeert hij na een tijdje.

Afscheid nemen

Nu Marvin de afleveringen van Prince Charming ziet, geeft hij toe dat zijn beeld van sommige mannen toch wel is veranderd. Achteraf zou hij tijdens de stropdassenceremonie dan ook in een andere volgorde afscheid hebben genomen van een aantal singles. “Toen ik de portretvideo van Joep zag, dacht ik wel even: volgens mij is dit echt een heel leuke jongen. Ik denk niet dat hij de finale zou hebben gehaald, maar ik had hem wel graag beter leren kennen.”

“In dat stadia van het programma moest ik met nog heel weinig informatie keuzes maken. Ik heb nergens spijt van, maar nu ik meer van de jongens zie, had ik achteraf wel andere keuzes gemaakt.”

De accountmanager deelt dat hij ook van Mitchell een ander beeld kreeg. “Hij was in mijn bijzijn heel anders dan wat ik nu op beeld zie.” Omwille van de sfeer in de villa had Marvin achteraf eerder afscheid genomen van Mitchell. “Op basis van wat ik nu zie, zou ik hem nooit zo lang in de villa gehouden hebben. Daar ben ik heel eerlijk in. Ik vind hem helemaal geen vervelende jongen, hoor. Zeker niet. Maar het werd nu wel duidelijk dat Mitchell mijn type niet is.”

Contact met de jongens

Dat Mitchell niet Marvins type bleek te zijn, betekent overigens niet dat er geen vriendschap is tussen de heren. De accountmanager deelt namelijk dat hij alle Prince Charming-kandidaten nog spreekt. “Niet dagelijks, maar we zitten nog met z’n allen in een groepsapp en daarin hebben we nog regelmatig contact. Persoonlijk heb ik nog contact met Dignum en Alastair. Ook Sezer spreek ik nog regelmatig.”

Marvin spreekt uit dankbaar te zijn voor alle vriendschappen die hij heeft opgebouwd. “Ik ben heel blij met iedereen die ik heb mogen ontmoeten tijdens het avontuur. De jongens hebben allemaal een mooie persoonlijkheid. Ik vind het zeker leuk om contact met hen te houden.”

Reünie-aflevering

Het moge duidelijk zijn dat Marvin met veel plezier terugblikt op zijn Prince Charming-avontuur. Toch is hij enorm opgelucht dat de reünie-aflevering ein-de-lijk is uitgezonden. “Aan de ene kant is het heel jammer dat Prince Charming tot een einde komt, maar aan de andere kant kan ik nu overal open over zijn.”

De accountmanager moest namelijk maandenlang geheimhouden dat hij tot over zijn oren verliefd is geworden op de Groningse Ferdi. Hij is dan ook blij dat hij dit niet langer hoeft te verzwijgen. “Je wilt niet weten hoe blij ik ben!”, lacht Marvin. “Ferdi en ik zijn supergek op elkaar; we zijn ontzettend verliefd. En als je verliefd bent, wil je eigenlijk met alles en iedereen delen hoe gelukkig en blij je bent. Dat kon eerder nog niet. Ik ben heel blij dat we dat na de reünie wel kunnen uiten.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws