Jennifer Lopez bijt opnieuw van zich af na botox-beschuldigingen

De zangeres is niet gediend van al het commentaar op haar uiterlijk.

Lees ook

Een look à la Jennifer Lopez op 51-jarige leeftijd? Yes, please. De zangeres heeft naar eigen zeggen nog nooit een botox-behandeling ondergaan, maar hier denken fans wel anders over. En daar is J.Lo niet van gediend.

Uithalen naar volgers

Onlangs haalde Jennifer op Instagram al uit naar een volger. Na het promoten van haar nieuwe skincare collectie, konden volgers alleen maar reacties plaatsen als: “Je gebruikt botox. Wees daar alsjeblieft eerlijk over”, “Je hebt een facelift gehad”, en “Je hebt fillers laten zetten.”

De zangeres herself was hier absoluut niet van gediend en reageerde fel. “LOL. Zo is mijn gezicht gewoon. Voor de 500 miljoenste keer: ik gebruik geen botox en ik heb nog nooit plastische chirurgie ondergaan. Dat je het maar even weet. Misschien moet je wat van mijn producten gebruiken, dan spreken we daarna wel verder.”

Niet liegen

J.Lo liet het echter niet bij dit bericht. In gesprek met People benadrukte de zangeres opnieuw dat ze over dit onderwerp nooit zou liegen. “Ik heb geen oordeel over mensen die dat doen. Als je botox wil doen, doe het dan, prima.”

De zangeres vindt het dan ook maar wat vervelend dat mensen commentaar hebben over haar eigen skincare producten. “Ik wil niet dat mensen liegen over me en beweren dat ik dat alleen ontken omdat ik mijn producten wil verkopen. Noem me geen leugenaar, ik hoef namelijk nergens over te liegen. En ik vind het belangrijk dat wij vrouwen elkaar steunen en niet de hele tijd proberen te kleineren.” Hmmm…

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook