doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dít zeggen de sterren over jouw liefdesleven in 2021

Vind je de liefde? Of moeten jij en je partner keihard werken aan je huidige relatie?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ca0c59bbd68 img{#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ca0c59bbd68 img{#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ca0c59bbd68 img{#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ca0c59bbd68 img{#fig-60ca0c59bbd68 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Grazia's XL jaarhoroscoop

Vind je de liefde? Ga je voor een nieuwe carrière, of krijg je eindelijk de rust waar je al zo lang naar snakt? Wat staat jou dit jaar allemaal te wachten? In Grazia's XL jaarhoroscoop komen al deze onderwerpen aan bod. Deze week vertellen de sterren ons alles over één van de mooiste dingen in het leven: liefde!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Vooral tot en met mei kan het tussen jou en je lief behoorlijk pittig verlopen. Je relatie heeft blootgestaan aan de nodige uitdagingen en dat heeft flinke impact gehad. De kans is groot dat je twijfelt en niet zeker weet of je relatie nog wel levensvatbaar is. Daar kom je in september definitief achter. Mocht je dan alsnog voor elkaar kiezen, dan wordt je relatie sterker dan ooit. Ben je single, dan heb je de eerste helft van 2021 genoeg aan jezelf. Vanaf september krijg je meer behoefte aan een lover en dan steunen de planeten je bij elk initiatief.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Wat je relatie betreft, start 2021 relaxed. Jij doet je ding en je partner ook, alles prima. Hier schuilt echter een gevaar in, wat vanaf augustus duidelijk gaat worden. De kans is groot dat jullie dan wat uit elkaar gegroeid zijn. Wil je niet dat de relatie beëindigd wordt, dan krijg je gelukkig de kans om het een en ander te repareren. Toon vanaf september actie en initiatief, dan kan het echt nog goed komen. Als single kun je in de ban raken van iemand die niet helemaal eerlijk is. Waak hiervoor door naar je ijzersterke intuïtie te luisteren. Voelt het niet goed, dan is dat waarschijnlijk ook zo.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Januari wordt turbulent, dan staat de vurige planeet Mars nog in je teken. Dat kan flinke botsingen opleveren tussen jou en je lief, plus de nodige ruzies. Het goede nieuws is dat het daarna een stuk kalmer wordt. Dan is de strijd gestreden en weten jullie exact wat je aan elkaar hebt en kun je uitkijken naar een tof en romantisch jaar. Zoek je een date als single Ram, dan heb je de meeste kans in april. Dan heb je de juiste planeten aan je zijde voor een opwindende match. Het kan dan ook zomaar heel snel gaan.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Je hebt dit jaar veel behoefte aan onafhankelijkheid en het gaan van je eigen weg. Staat je lief er hetzelfde in, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Heeft hij/zij wel behoefte aan veel tijd met elkaar doorbrengen, dan kan het wel eens lastig gaan worden. Hij/zij begrijpt je drang naar vrijheid niet en dan botst het regelmatig. Dit komt tot een climax in mei en dan is het erop of eronder. Alleen sterke relaties komen dan positief uit de strijd. Als single staat een nieuwe lover niet bovenaan je prioriteitenlijst. Toch is de kans op een onverwachte match groot in september.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Vooral tussen april en juli ziet het er top uit wat de liefde betreft. Relatie of niet, seksueel kom je volledig aan
je trekken. In maart heb je enige serieuze gesprekken met je lover, die waarschijnlijk over de toekomst gaan. Het is belangrijk dat je eerlijk bent, dat zorgt voor een nog stevigere basis in je relatie. Voor jou als single Tweelingen ziet het er dit jaar veelbelovend uit. In de zomer van 2021 heb je aan aandacht geen gebrek en de mannen voor het uitkiezen. Kans op iets serieus is het grootst in juni.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Er staat je een relaxter jaar te wachten dan afgelopen jaar en daar ben je hard aan toe. Alle hectiek en chaos van 2020 is je niet in je koude kleren gaan zitten. Daar moet je echt even van bijkomen en daar krijg je in 2021 alle gelegenheid toe. Je relatie is wat dat betreft een veilige haven. Bij je partner kun je jezelf zijn en praten over wat je dwars zit. Je hebt veel aan elkaar dit jaar. Als single heb je moeite met deze status, vooral de eerste maanden van het jaar. Gelukkig ziet het er vanaf mei positief voor je uit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Wat liefde en relatie betreft, wordt het een makkelijk jaar. Zeker wanneer de band tussen jou en je partner sterk is, gaat daar niet snel iets in veranderen. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat is een fijn en vertrouwd gevoel, jullie zijn in 2021 dikke maatjes. Ben je single en hunker je naar een nieuwe scharrel, dan kun je beter niet teveel je best doen. Dat werkt namelijk averechts. Het is beter om er relaxt in te staan en ontmoetingen spontaan te laten gebeuren, dan kunnen de maanden juli en augustus wel eens heel verrassend worden.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Het is belangrijk dat je in 2021 qualitytime doorbrengt met je partner. Dat heeft je relatie hard nodig. 2020 heeft de nodige uitdagingen gehad voor je liefdesleven en wanneer je echt verder wilt met elkaar, dan is aandacht essentieel. Zorg dat je genoeg momenten alleen met elkaar hebt, zonder afleiding van eventuele kids, vrienden of familie, dan groeien jullie langzaam maar zeker weer naar elkaar toe. Als single is een nieuwe lover geen must. Je amuseert je prima met vriendinnen of collega’s. Juist wanneer je er helemaal niet mee bezig bent, kan de liefde je dit jaar overvallen. Denk hierbij aan de maanden juli en augustus.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

De eerste maanden van 2021 verloopt je relatie vlekkeloos, Weegschaal. Geen flinke ups maar ook geen downs. Dat blijft zo tot oktober, dan kunnen er de nodige issues rijzen. Zeker wanneer je niet je ware gevoelens deelt of goede gesprekken met elkaar hebt gehad. Blijf daarom het hele jaar het contact zoeken, even intunen bij elkaar. Dan voorkom je dit najaar vervelende verrassingen. Voor singles ziet het er goed uit in januari en februari en daarna in september. Dan is de kans op love at first sight ontzettend groot, je wordt er zelf door verrast.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Op liefdesvlak staat je een fijn en stabiel jaar te wachten, Schorpioen. Misschien niet spannend of opwindend, maar wel prettig. Het is wel zaak dat je elkaar niet voor lief gaat nemen, want dan kan je relatie een sleur worden. Blijf elkaar verleiden en aandacht schenken, dan blijft het vanzelf top. Als single is het misschien even geduld hebben, maar vanaf oktober ziet het er spetterend uit. De liefde kan je dan compleet overvallen en je weet niet wat je overkomt, maar lekker is het wel. Het is het wachten in elk geval dubbel en dwars waard. Laat het tegen die tijd allemaal over je heenkomen en geniet dan vooral.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Het jaar begint meteen goed. Januari belooft super te worden voor je relatie of liefdesleven, Boogschutter. Dat neemt alvast niemand meer van je af. De kans is groot dat je dan gaat trouwen, samenwonen of dat je als single smoorverliefd wordt. Hoe het ook uitpakt, het kan niet anders dan opwindend en geweldig worden. In oktober komt liefdesplaneet Venus in je eigen teken te staan en dat is wederom een positieve ontwikkeling. Terwijl je dacht dat het niet beter kon worden, gebeurt precies dat. Vooral wat de liefde betreft, wordt 2021 voor jou sowieso een prachtig en onvergetelijk jaar.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Je relatie kan in 2021 alleen nog maar beter worden, Steenbok. Zeker wanneer je echt tijd voor elkaar maakt en vooral ook je sexleven de nodige aandacht geeft. Schroom niet om je kwetsbaar op te stellen, dat maakt jullie band alleen maar intenser en dieper. Als single heb je dit jaar kansen genoeg om een nieuwe lover tegen het lijf te lopen. Denk aan de maanden mei, augustus en december. Dan moet het wel heel raar lopen, wil jij geen vlinders voelen. De liefde is wel een werkwoord voor jou dit jaar, het komt je niet aanwaaien. Gelukkig word je inzet wel dubbel en dwars beloond.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');