Aha! Zó kwamen Romee Strijd en Laurens van Leeuwen op de bijzondere naam van hun dochter

De lovebirds gaven hun dochter de naam Mint.

Lees ook

Romee Strijd en hubby Laurens van Leeuwen maakten in december 2020 bekend dat ze ouders zijn geworden. De twee deelden trots dat ze dochter Mint van Leeuwen dan eindelijk vast konden houden. Maar hoe zijn de new parents eigenlijk op deze prachtige naam gekomen?

True or false

Menig celebrity en influencer doet momenteel mee aan de assumptions-trend op Instagram. Zo ook Romee. Het topmodel ging dan ook in op aannames van haar followers. “De naam Mint was Laurens idee”, stelt een volger.

“Dat klopt”, antwoordt Romee in haar Instagram Stories. “Laurens heeft de naam Mint zo’n vijf à zes jaar geleden bedacht. Sindsdien hebben we dat niemand verteld.”

Vader

Ook onthult het model hoe Laurens als vader is. “He’s the best”, reageert ze. “Ik zou niet weten hoe ik dit zonder hem zou moeten doen.”

Romee en Laurens zijn al meer dan tien jaar samen. De lovebirds stapten eind 2018 in het geheim in het huwelijksbootje. De twee maakten er nooit een geheim van dat ze samen een kinderwens hebben. Eind mei 2020 maakte het stel dan ook bekend dat hun grote droom uit zou komen. Via Instagram deelden de twee dat ze samen hun eerste kindje zouden krijgen. In december 2020 maakte het koppel bekend dat ze de trotse ouders waren geworden van Mint.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook