Love Islands Raphaella over plastische chirurgie: ‘Dat is iets waar ik al sinds mijn 14e mee worstel’

De Islander vertelt openhartig over haar eigen onzekerheden.

Lees ook

Raphaella Deuringer wist tijdens Love Island op menig kijker indruk te maken met haar knappe looks. Maar ondanks dat de Islander een prachtige verschijning is, heeft ook zij haar onzekerheden. Via Instagram Stories vertelt ze er alles over.

Plastische chirurgie

De Vlaamse kon de Insta-trend assumptions net als vele andere influencers niet aan zich voorbij laten gaan. Volgers van de influencer mochten laten weten wat hun vooroordelen over haar waren. Eén van de vooroordelen was: “Je hebt een borstvergroting laten doen.”

Al gauw laat Raphaella haar eerlijke mening over deze cosmetische ingreep weten. “I wish”, begint ze haar verhaal. “Dat is echt iets waar ik al sinds mijn 14e mee struggle.”

Niet tevreden

“Ik ben niet tevreden over de grootte van mijn borsten… Dat is echt mijn enige grote complex, maar nobody's perfect. Op dit moment wil ik nog geen borstvergroting doen – denk ik–, maar misschien nadat ik kinderen heb gekregen, wel.”

Raphaella legt vervolgens uit dat het krijgen van kinderen altijd al een droom van haar is geweest. “Maar nog niet op dit moment. Ik ben 21 en wil de wereld nog ontdekken, en ik ben er daar nog niet verantwoordelijk genoeg voor.” Aha!

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook