O my: deze Love Island UK-ster verdient 1,5 miljoen per maand met OnlyFans

Videoland komt met bijzondere documentaire: De Geheime Wereld van OnlyFans 

Wij zijn benieuwd!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fabiola Volkers Only Fans

Met hun werkzaamheden voor OnlyFans verdienen onder anderen Fabiola Volkers, Rosanna Voorwald en Ferry Doedens een leuke boterham. Maar wat houden de werkzaamheden van OnlyFans precies in? Videoland gaat het uitzoeken in hun documentaire De Geheime Wereld van OnlyFans.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Documentaire

Menig influencer geeft zich weleens bloot op hun socialmediakanalen. Influencers met een OnlyFans-account geven hier dan weer de letterlijke betekenis aan. Zo plaatsen zij op dit platform pikante video’s en sexy filmpjes, die hun fans tegen betaling kunnen bekijken.

Maar wat komt er allemaal precies kijken bij het creëren van OnlyFans-content en wie bekijkt het allemaal? Videoland gaat het uitzoeken. Zo komt de streamingdienst met, jawel, een heuse OnlyFans-documentaire op de proppen.

Geheime wereld

Videoland maakte zaterdag bekend dat de documentaire De Geheime Wereld van OnlyFans in de maak is. In de docu wordt onder andere in beeld gebracht hoe iemand snel geld verdient aan de pikante content. Bovendien wordt er ook gekeken naar de makers van de beelden en naar de fans die er flink voor willen betalen.

Videoland heeft nog niet verklapt wie er in De Geheime Wereld van OnlyFans wordt gevolgd. Ook is nog niet bekendgemaakt wanneer de docu op Videoland verschijnt. Wordt vervolgd!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');