Love Islands Raphaella: ‘Ik heb alles gedaan om Matti gelukkig te maken’

De Islander vertelt eerlijk haar verhaal.

Lees ook

Raphaella heeft sinds haar deelname aan Love Island veel volgers op Instagram. Gisteravond besloot Raphaella een aantal prangende vragen van haar volgers te beantwoorden. En hierbij deelde ze een bijzonder bericht over Mattheüs en Jaimy

Vooroordelen

De Vlaamse kon de Insta-trend assumptions net als vele andere influencers niet aan zich voorbij laten gaan. Volgers van de influencer mochten laten weten wat hun vooroordelen over haar waren. Enne, hierbij namen de volgers van Raphaella geen blad voor de mond.

Zo schreef een volger over Raphaella's Love Island-tijd: “Als Matti niet met Jaimy was binnengekomen in de villa, waren jullie nog samen geweest.”

Eerlijke reactie

In een bericht op Instagram Stories reageert Raphaella op dit vooroordeel. “Ik heb daar onlangs nog met iemand over gesproken”, begint ze. Vervolgens laat Raphaella weten dat het vooroordeel over haar en Mattheüs klopt.

“Vooral omdat ik alles heb gedaan om Matti gelukkig te maken en ik hem oprecht graag zag. Ik stap niet zomaar in een relatie of wat dan ook en ik vind ook niet snel iemand leuk. Dus, ik zou er alles aan hebben gedaan om het te laten werken. Vooral omdat ik er echt potentie inzag.”

Wel ziet Raphaella in dat het leven niet altijd loopt zoals je verwacht. “Soms zijn er bepaalde momenten in het leven die je sterker maken. En dit was er absoluut eentje van.” Aha!

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook