Ronnie Flex deelt emotioneel bericht

De rapper is naar eigen zeggen in tranen.

Lees ook

Ronnie Flex is druk bezig met het maken van nieuwe muziek. De rapper laat via een bericht op Twitter weten dat hij in tranen is vanwege zijn nieuwe nummer. En dit heeft alles te maken met dochtertje Nori.

Emotioneel bericht

“Heb een prachtig liedje over mijn dochter gemaakt en het zet me in tranen”, begint Ronnie in zijn bericht op Twitter. “En het komt niet eens door mijn tekst, maar door een uithaal van Luna. Dat stukje 0,7 seconden omschrijft mijn hele gevoel… Een leeuwinnen brul.”

In zijn bericht heeft Ronnie het over zangeres Luna Mae die vaak met hem optreedt als backingvocaliste. De zangeres wist Ronnie te raken met haar prachtige uithaal, en dit riep bij veel fans maar één vraag op. “Ga je dit nummer ook uitbrengen?”, klinkt het op Twitter. “I will, I f*ckin will”, reageert de rapper.

Liefdesleven

Het lijkt erop dat Ronnie veel tijd in de studio doorbrengt. Maar niet al zijn tijd. De rapper is dolgelukkig met zijn vriendin Demi de Boer. In een video van 538 liet Ronnie onlangs nog weten wat hij voor zijn vriendin voelt.

“Zij is gewoon alles wat ik niet ben, zij vult mij aan. Als ik uitslaap, staat zij al klaar om me wakker te maken. En wanneer ik koffie nodig heb, staat-ie bij wijze van spreken al klaar. Ze is enorm zorgzaam”, aldus Ronnie. Cute.

Bron: Twitter | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook