7 Fun facts over Bridgerton die je nog niet wist

Bridgerton in één ruk uitgekeken? Beluister de Bridgerton Podcast

Dit maakt het wachten op het tweede seizoen iets minder erg.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bridgerton

Heb jij de Netflix-hit Bridgerton véél te snel uitgekeken, en wacht je met smart op het tweede seizoen? Dan hebben wij iets om het wachten minder vervelend te maken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bridgerton Podcast

Bridgerton-fans en podcast hosts Lord Bridgerton (aka komiek Ben Butler) en muzikant Robbie Christmas doken diep in de wereld van de high society van Regency London. In hun eigen podcast bespreken de twee alle ins and outs over de afleveringen van Bridgerton. De twee willen simpelweg het kostuumdrama van Netflix voortzetten via Spotify met een podcast over hun favoriete serie.

"Ken je dat gevoel als je een serie helemaal uitgekeken hebt en denkt: wat moet ik nu met mijn leven doen? Ik had dat met Bridgerton", vertelt Ben aan Her. "In plaats van een nieuwe serie te bingen, besloot ik een podcast te beginnen."

Lekker luisteren

De twee vinden Bridgerton een verademing in deze bizarre tijd. "Deze show is een heerlijke afleiding in tijden van een pandemie", leggen de twee uit. Dit is dan volgens hen ook een reden waarom de show zo populair is.

Maar niet alleen de show is op dit moment populair. De podcast van het tweetal, A Bridgerton Podcast, werd al vanuit 22 landen beluisterd. "We maken soms grapjes over de show, bespreken alle ins and outs, en zijn bovenal grote fans van Bridgerton. Er zijn zelfs luisteraars die Bridgerton niet gezien hebben, maar wel naar de podcast luisteren – zodat ze mee kunnen praten met hun vrienden", grapt Ben.

Benieuwd naar A Bridgerton Podcast? Je beluistert 'm via Spotify.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');