Eloise van Oranje gaat boek schrijven

Wat een leuk nieuws voor de gravin!

Lees ook

Eloise van Oranje mag dan net zoals velen van ons haar tijd voor het grootste deel thuis doorbrengen, maar dat betekent niet dat de gravin ook daadwerkelijk stil zit. Sterker nog, Eloise heeft vandaag aangekondigd bezig te zijn met het schrijven van een boek!

Boek

Het nichtje van Amalia maakte het heugelijke nieuws vandaag bekend in haar Instagram Stories. De studente gaat het boek hoogstwaarschijnlijk samen schrijven met de meiden van de populaire blog Chickslovefood.

Nina en Elise van Chickslovefood zijn onlangs een eigen multimedia uitgeverij gestart, en laten op hun Instagram-account weten dat Eloise een boek bij hun zal uitbrengen. Ook schrijven ze bij de post dat het boek rond juni zal verschijnen. Waar het boek precies over zal gaan is nog niet duidelijk.

Instagram

Eloise bereikte onlangs de 200.000 volgers op Instagram and is still counting. De gravinfluencer liet eerder al weten enorm verbaasd te zijn om het aantal mensen dat haar is gaan volgen.

“Toen ik dit account begon, had ik oprecht nooit gedacht dat mensen mij interessant zouden vinden of het zouden volgen. En nu 200 duizend volgers verder, het is ongelofelijk. Ik heb het nooit voor het 'aantal volgers' of 'aantal likes' gedaan, maar dit getal te zien is toch echt wel verbazingwekkend”, aldus Eloise.

Bron: Instagram | Beeld: YouTube (Robbert Rodenburg(

Laatste nieuws

Zie ook