Make-up artist Hailey Bieber deelt eyelinerhack: zó maak je de perfecte wing

Dit hadden we eerder moeten weten!

Een mooie winged liner is zo makkelijk nog niet. Het vergt een vaste hand en wat ervaring. Heb jij ook al met veel frustratie de eyelinerpenceel weggelegd? Say no more, want Mary Philips, de make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner onthult dé truc.

Tutorial

We hebben allemaal wel eens een make-up tutorial gekeken en gedacht: 'Dit kan ik ook'… Om jezelf vervolgens in de spiegel aan te kijken met een enorm mislukte wing die niks lijkt op wat je zojuist in de tutorial hebt gezien. Gelukkig is het trucje van Mary enorm simpel. Zelfs de allergrootste eyelinerhater kan dit.

Truc

Mary showt haar volgers in een Instagram-video namelijk precies hoe je de perfecte wing maakt. Als eerste brengt ze het oogpotlood aan boven haar wimpers, op haar ooglid. Daarna tekent ze ook een lijntje tussen haar wimpers door, waardoor je wimpers een stuk voller lijken (bye nepwimpers!).

Als finishing touch brengt Mary aan beide ogen een streepje in de buitenste hoeken aan. Dit veegt ze vervolgens zachtjes uit. Et voilà, de look is klaar! Bekijk de video hieronder.

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws