Opnieuw ruzie tussen ‘Terror Twins’ Esmee en Sharon

Sharon haalt flink uit naar haar zus.

Lees ook

Het is opnieuw flink mis tussen de eens zo hechte reality-twins Sharon en Esmee. Eind 2019 hadden de twee een tijdje geen contact meer met elkaar en nu lijkt dat opnieuw het geval te zijn. Op Instagram haalt Sharon namelijk flink uit naar haar zus.

Onlyfans

Esmee heeft namelijk een OnlyFans-account aangemaakt en daar lijkt Sharon het niet helemaal mee eens te zijn. Esmee deelt het nieuws op Instagram. “Jullie zien het goed. Vanaf vandaag ben ik ook begonnen met OnlyFans. Ik ga over mijn grenzen en jullie zullen heftige dingen van mij gaan zien”, aldus Esmee bij de pikante foto.

Kritiek

Sharon heeft in haar eigen Instagram Stories gereageerd op de carrièreswitch van haar zus. “Ik wil graag even wat delen met jullie”, schrijft ze. “Wat Esmee doet moet zij zelf weten. Ik ga mijn mening er niet over geven, maar hopelijk beseffen sommigen dat wij 'wel' 2 verschillende personen zijn.”

“Ik zou hier absoluut niet op aangekeken willen worden”, gaat ze verder. “Ik doe mijn best om het verleden achter me te laten en zelf respect te hebben voor mijn lichaam. Op deze manier zou ik nooit mijn geld willen verdienen. Ik vind het schandalig!”, aldus Sharon. Aii…

Bron: Shownieuws | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook