Goed en slecht nieuws voor Peaky Blinders-fans

De schrijver van de serie heeft naast het slechte nieuws van eerder deze week, ook goed nieuws!

Lees ook

Fans van de hitserie Peaky Blinders waren meer dan teleurgesteld toen bekend werd dat het zesde seizoen ook het laatste seizoen van de serie zal zijn. Echter is dat zesde seizoen niet helemaal het einde van de serie, want er staat een Peaky Blinders-film op de planning.

Film

Yes, dat lees je goed! Schrijver Steven Knight heeft namelijk bekendgemaakt dat er nog een film van de populaire serie komt. “Ik was altijd al van plan om 'Peaky Blinders' met een film af te ronden. Dat is wat er nu ook daadwerkelijk gaat gebeuren”, aldus Steven tegenover Deadline.

Laatste seizoen

Hiermee wordt het nieuws van eerder deze week over het stoppen van de serie ietsjes verzacht. Fans hadden stiekem nog gehoopt op een zevende seizoen, maar deze is vanwege moeilijkheden rondom het coronavirus helaas gecanceld.

Peaky Blinders ontleent haar naam aan de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. In het vijfde seizoen krijgt de bende, onder aanvoering van Tommy Shelby (een rol van Cillian Murphy), te maken met de beurskrach van 1929.

De afleveringen van het zesde seizoen zullen eind dit jaar, of begin volgend jaar te zien zijn op Netflix.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peaky Blinders

Laatste nieuws

Zie ook