Voelen ze weer vlinders? Marco Borsato en Leontine hinten op verzoening

De twee lijken subtiele hints te delen op social media.

Lees ook

Het is al bijna een jaar geleden dat Marco Borsato en Leontine hun scheiding aankondigden. De twee zijn ieder hun eigen weg gegaan, maar lijken nu toch met subtiele hints op een verzoening te hinten…

Nog steeds gevoelens

Sinds het stel uit elkaar is, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zo zou Marco weer een relatie hebben met een ex-geliefde, maar daar is volgens hem niks van waar. Onlangs vertelde Marco zelfs aan Shownieuws dat hij nog steeds gevoelens heeft voor zijn ex-vrouw. “Leontine is mijn grote liefde”, zei de zanger destijds.

Op social media delen de twee nu subtiele hints, die alles te maken hebben met een vlinder. Zo plaatste Leontine begin dit jaar een post op Instagram met een cocon en een vlinder. Onder de cocon stond ‘2020’ en onder de vlinder ‘2021’. Marco reageerde onder het bericht met: “Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn.” Met die reactie lijkt hij te verwijzen naar zijn eigen nummer ‘Vlinder’.

Songtekst

“Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet. Het is nu nog te vroeg, alles wat groot is, begon ooit klein. Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn”, is een deel van de songtekst van dat lied.

En alsof dat allemaal nog niet opvallend genoeg is, deelde de zanger gisteren in zijn eigen Instagram stories óók een vlinder. Op de ring om zijn vinger, om precies te zijn. Of de twee ook daadwerkelijk weer vlinders voor elkaar voelen? De tijd zal het leren. To be continued…

Bekijk de foto van Marco *HIER*.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook