Awkward: Prince Charmings Marnix, Marvin én Ferdi vlogen met z’n drieën naar huis

De mannen zaten op dezelfde vlucht terug naar Nederland.

Lees ook

We zijn nog steeds niet helemaal bijgekomen van de shocking finale van Prince Charming. In plaats van Ferdi koos Marvin voor Marnix en de twee spendeerden een romantische nacht samen. Maar eh, de heren moesten de volgende dag wél met z’n drieën huiswaarts vliegen.

Ongemakkelijk

Het eerste moment dat de drie heren elkaar weer zagen, was zo’n 24 uur na de stropdasceremonie. “En dat was zeker wel even awkward”, herinnert Marnix zich van dat moment tijdens Kiki’s Prince Charming podcast.

Maar zo chic als de heren tijdens het programma waren, zo chic gedroegen ze zich ook op het moment dat ze weer herenigd werden. “Ik heb even met Ferdi gepraat, Marvin en Ferdi hebben samen gepraat en Marvin en ik hebben ook weer samen een momentje gehad. Het was echt een love triangle.”

Marvin, Ferdi en Marnix stelden zich allen netjes naar elkaar op en Marnix vindt dat ze daar alle drie wel een complimentje voor verdienen. “Het was van ons alle drie mooi dat we veel begrip hadden voor ieders situatie. Het was gewoon mega raar en lastig.”

Gezellige vlucht

Gelukkig verdween de awkwardness vrij snel weer. “Tegen de tijd dat we op het vliegveld waren, hebben we eigenlijk heel gezellig zitten lachen en het hele avontuur even doorgenomen, zonder camera’s erbij.”

Dit was ook het moment dat de heren Marvin even konden inlichten over alles wat hij zelf niet heeft meegemaakt. “We hebben even goed alle dingen aan Marvin kunnen vertellen die hij zelf niet heeft gezien. Dat was ook wel heel erg leuk.”

Beeld: RTL | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook