Zo gaat het nu tussen de tweelingzussen Sharon en Esmee

De twee zijn tegenwoordig niet meer zo close.

Lees ook

De eens zo hechte reality-twins Sharon en Esmee zijn tegenwoordig nooit meer samen te zien. Volgers van het tweetal vragen zich af hoe het precies zit tussen de zussen. Via Instagram Stories geven zowel Sharon als Esmee een update over hoe het nu tussen hun gaat.

Geen contact

Via Instagram Stories beantwoorden Sharon en Esmee ieder een aantal vragen van hun volgers. De twee kregen allebei een vraag over de huidige band tussen de tweelingzussen.

“Momenteel slecht. Als je een tweeling bent en je lijkt in heel veel dingen op elkaar, wil dat soms niet werken… De band zal wel voor altijd blijven”, reageert Esmee. Zus Sharon deelt dit bericht vervolgens ook op haar eigen kanaal. De twee kunnen duidelijk niet door één deur, maar volgen elkaar wel op Instagram.

Geen contact

Al gauw vraagt een volger aan Esmee wat zij vindt van de nieuwe vriend van haar zus. “Ik ken hem niet, dus kan er helaas ook niet over oordelen. Zo lang hij haar gelukkig maakt, dan ben ik dat ook.”

Dat het niet botert tussen de zussen werd in een eerder interview met Shownieuws al duidelijk. “Tot ons zeventiende jaar zijn wij dag en nacht samen geweest, waardoor wij ook weinig sociale contacten in ons leven hadden met andere mensen. Toen dachten we natuurlijk nog dat we voor altijd samen zouden blijven, tot dat we een bepaalde leeftijd kregen en wij allebei onze eigen mensen begonnen te leren kennen”, vertelde Esmee toen.

“Omdat wij tweeling zijn, kijken we heel erg tegen elkaar op en zijn we heel jaloers op elkaar. Momenteel heeft zij nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij kiest haar nieuwe vriend boven mij”, gaat ze verder. “Sharon is een beetje onzeker en mensen zeggen altijd al dat ik knapper ben dan zij. Omdat ze zo onzeker is, kijkt ze tegen mij op en maakt ze er iedere keer weer een strijd van. Als we dan ergens zijn wil ze zo graag geliefd worden bij andere mensen dat ze mij iedere keer aan de kant zet. Ze kiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt.” Aiii…

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook