Eindeloos genieten van luister- en e-books? Win 3x 6 maanden Gold Membership van Nextory t.w.v. €72

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
luisteren

Het afgelopen jaar was anders dan normaal. We zaten meer binnen én genoten meer dan ooit van een wandeling in de natuur. Enne, hoe kun je die tijd nu beter spenderen dan met een goed boek? Grazia helpt je om meer te lezen en geeft 3x een 6 maanden Gold Membership van Nextory t.w.v. €72 weg!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lekker naar buiten

We horen je denken: 'Lezen en wandelen tegelijk?' Yes, dat bedoelen we inderdaad. De streamingdienst Nextory geeft toegang tot duizenden boeken in audio en geschreven vorm.

Dit betekent dat je wandelend door het park kunt genieten van een bloedstollende thriller of steamy roman. Ben je juist dol op het verslinden van letters? Dan heb je via Nextory ook toegang tot eindeloos veel e-books. Kortom: je hoeft je niet te vervelen. Daar komt nog bij dat het lezen en luisteren van boeken ontzettend goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Win, win!

Nextory

Bij Nextory vind je meer dan 200.000 nationale en internationale boeken. Je kunt via de streamingservice onbeperkt boeken lezen en luisteren via je mobiel of tablet (iOS en Android). Je vindt hier de allernieuwste boeken en populaire klassiekers. Van fictie tot horror en van persoonlijke ontwikkeling tot misdaad – en nog véél meer.

Daarnaast biedt Nextory een aantal handige tools voor diegenen die meer boeken willen lezen. Met de functie Reading Diary krijg je inzicht in je leesgewoonten en met de Book Challenge stel je een doel in voor het lezen en luisteren van boeken.

Win, win, win!

Kun je niet wachten om meer boeken te gaan lezen? Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag namelijk 3x een 6 maanden Gold Membership van Nextory weggeven. Vul onderstaand winformulier in en maak kans!

Eindeloos genieten van luister- en e-books? Win 3x 6 maanden Gold Membership van Nextory t.w.v. €72

Doe mee en win!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 31 januari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');