Quentin geeft update over relatie: ‘Channah wilde dat ik uit huis ging’

In zijn nieuwste vlog vertelt Quentin openhartig over zijn relatie struggles.

Lees ook

Dat Channah en Quentin elkaar soms niet kunnen luchten of zien, is geen nieuws. De twee leggen in hun vlogs regelmatig hun ruzie vast, maar maken het altijd weer goed. Echter, deze keer lijkt Quentin zijn vriendin ontvlucht te zijn. In zijn nieuwste vlog neemt hij zijn volgers mee.

Uit huis gezet

“Zo jongens, ik ben weer uit huis gezet”, begint Quentin zijn nieuwste vlog. “Of nou ja, ik ben niet echt uit huis gezet. Channah zei: 'Ik wil dat je uit huis gaat', en als je dat zo vaak hoort, dan ben je er gewoon klaar mee.” Quentin neemt zijn volgers vervolgens mee naar een prachtig natuurgebied en rijdt flink wat rondjes met zijn auto.

Uiteindelijk besluit hij in zijn auto te overnachten. “Ik kon ook wel naar een hotel, of bij vrienden slapen. Maar ik had gewoon even geen zin in mensen”, legt hij uit.

Parijs

Na een overnachting in zijn auto, bedenkt Quentin een avontuurlijk plan. “Ik had een heel leuk idee. Ik ga gewoon naar Parijs rijden. Ik weet alleen niet precies hoe het daar zit met de coronamaatregelen.” Quentin vertrekt – zonder spullen – richting Parijs en neemt zijn volgers mee. “Ik voel me echt een avonturier”, weet hij te vertellen in zijn vlog.

Na een aantal rondjes rijden in Parijs besluit hij weer terug te gaan naar Nederland. De vlogger lacht om zijn avontuurlijke plan, en staat er dan ook volledig achter. “Dit is echt wie ik ben. Lekker doen wat ik wil. Dit soort momenten heb ik echt nodig (…) Ik mis mijn kids echt hoor, don't get me wrong. Maar dit maakt mij gelukkig, en wat hebben mijn kinderen aan een ongelukkige vader?”

Genoten

“Ik heb genoten van deze tijd. Je moet me absoluut niet zielig vinden”, legt hij uit. “Ik denk dat Channah en ik dit bespreekbaar moeten maken. Dat ik vaker m'n eigen ding moet doen. Ik hou er wel echt van om alleen te zijn (…) dan is Chan ook gewoon gelukkiger.”

Quentin sluit zijn vlog af in de auto en is naar eigen zeggen onderweg naar huis. Hoe het afloopt met de twee? To be continued…

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Qim Sbb)

Laatste nieuws

Zie ook