Voor dit bedrag kun je de prachtige Prince Charming-villa huren 

Tripje naar Il Palazzo, iemand? 

Lees ook

Niet alleen de heren uit Prince Charming hebben ons hart gesloten, ook het prachtige Sicilië en de Prince Charmingmansion beroerden ons. Lijkt het je wel wat om na de coronacrisis Il Palazzo af te huren? Dan mag je flink in de buidel tasten.

Nagenieten

We gaan nog één aflevering van Prince Charming tegemoet, de reünie. Is Marvin nog gelukkig met zijn Marnix? En hoe gaat het eigenlijk met Ferdi, die zó zeker van zijn zaak leek? Enne, met welke vrijgezel heeft Joep het eigenlijk aangelegd?

We moeten nog even wachten op antwoorden op deze vragen en daarna zit het Prince Charming-avontuur er helaas op. Wil je in stijl nagenieten van de show? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt de prachtige Siciliaanse villa namelijk zelf huren. Tenminste, dan moet Corrie wel eerst onder controle zijn.

Villa huren

Het kost je twee flinke maandsalarissen, maar dan kun je wel een week met je vrienden in Il Palazzo in Sicilië verblijven. Inderdaad, dat is de villa waar Prince Charming zich afspeelde. Voor €5.358 is het paleisje een week voor jou. Uiteraard geven de Italianen je wel waar voor je geld. Je krijgt hier namelijk vijf slaapkamers, vijf badkamers en een prachtig zwembad voor terug.

Meer info over de villa kun je hier vinden.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook