Hét alternatief voor de gewone vibrator: de Womanizer

Wij vertellen je er alles over!
womanizer

Het is niet altijd even makkelijk om te shoppen voor seksspeeltjes. Het kan best overweldigend zijn of aanvoelen als een uitdaging. Daarnaast zijn veel vrouwen op zoek naar iets anders dan een ‘gewone’ vibrator.

Womanizer

Maak kennis met de Womanizer! Heb je hier nog nooit van gehoord? No worries, wij vertellen je er alles over. Het is geen leugen als we je zeggen dat de Womanizer ervoor zorgt dat het aan ál jouw eisen en verwachtingen voldoet. Enne, daarnaast ook nog eens zorgt voor een optimaal resultaat.

Hoe werkt het?

Net als een vibrator is de werking uitsluitend over de clitoris, alleen verschilt het in de uitvoering. Bij een gewone vibrator gaat het om de trillingen, maar bij de Womanizer niet. Het gaat anders – en een stuk spectaculairder. De Womanizer werkt als een vacuüm. Dit geeft je een gevoel dat een gewone vibrator je niet kan geven.

De Womanizer heeft een kapje, dit kapje plaats je op de clitoris zodat de vacuümwerking begint. Wanneer je een Womanizer aan wil schaffen, is het belangrijk dat je rekening houdt met het juiste formaat. Je kunt de formaten bijvoorbeeld vergelijken met de mogelijke speeltjes die je al hebt.

Ervaring

Voordat je de aankoop doet is het ook belangrijk om jezelf goed af te vragen of je er klaar voor bent. De Womanizer is namelijk niet te vergelijken met de 'gewone' speeltjes. Heb je al ervaring met een vibrator? Dan kun je het prima proberen. Het kan in het begin even wennen zijn, maar geloof ons: het is de moeite waard. Dit onwennige gevoel, zal binnen no-time veranderen naar een plezierig gevoel.

Twijfel je nog een beetje? Lees vooral de reviews eens door, en maak op basis hiervan een keuze. Kies altijd wat je fijn vindt of interesseert, en laat je indien nodig adviseren. Have fun!