Sylvie Meis doet boekje open over einde van huwelijk met Rafael van der Vaart

Hilarisch: Rafael van der Vaart ondergaat ‘bevalling’

Op steun van lief Estavana hoeft hij in ieder geval niet te rekenen 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Hilarisch: Rafael van der Vaart ondergaat ‘bevalling’

Als een ding al eeuwen duidelijk is, is het wel dat het krijgen van een kind zéker geen kinderspel is. Ook Rafael van der Vaart weet dat nu. De voetballer werd samen met Jan Joost van Gangelen aan een stimulatiebevalling onderworpen en dat was wel even pittig.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Pittige tegenprestatie

In het online programma Onvoorspelbaar doen Rafael en Jan Joost voorspellingen voor wedstrijden. Hebben ze het niet goed? Dan moeten de mannen een tegenprestatie leveren.

Onlangs hadden Rafael en Jan Joost het niet bij het juiste eind en dat hebben ze gevoeld. De heren werden namelijk onderworpen aan een simulatiebevalling. Met behulp van een aantal zendertjes op hun buik ervoer het duo hoe het is om te bevallen. En dat gevoel was niet bepaald satisfying.

Geen bemoedigende woorden

Voor de ‘bevalling’ telefoneerde Rafael nog even met zijn vriendin Estavana Polman. Op bemoedigende woorden hoefde hij echter niet te rekenen. Als de voormalig voetballer zijn lief vertelt wat de bedoeling is, schiet ze dan ook keihard in de lach. “Lekker voor jullie”, zegt ze lachend. “Heerlijk zeg!”

Rafael en Jan Joost worden heus niet meteen blootgesteld aan hevige pijn. De mannen ervaren eerst een zogenoemde testwee, maar ook dat doet al behoorlijk pijn. “Is dit een testwee?”, roept Rafel lachend, maar ook kermend.

Een testwee is slechts dertig procent van de pijn die de mannen zo gaan voelen. Als het dan echt zo ver is, vinden de heren dit behoorlijk pittig. “Het lijkt wel alsof mijn buikspier gebroken is”, zucht Rafael.

Bekijk het hilarische fragment hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');