Temptations Sonny over stukgelopen relatie: ‘Ik gun Jaydi al het geluk van de wereld’

Ook vertelt Sonny dat hij Jaydi graag nog had willen spreken.

De relatie van Sonny en Jaydi overleefde Temptation Island: Love or Leave niet. Zo beëindigde Jaydi haar relatie met Sonny via een videoboodschap. Toch koestert Sonny geen wrok voor zijn ex. “Ik hoop dat ze gelukkig wordt”, vertelt Sonny aan Grazia.

Deelname

Sonny’s Temptation-avontuur liep heel anders dan hij had gehoopt en hij ging vroegtijdig met een gebroken hart naar huis. Toch geeft hij zijn deelname aan Temptation niet de schuld van het stuklopen van zijn relatie. “We zaten eigenlijk in een vastgeroeste relatie, waarbij we niet alleen het positieve bij elkaar naar boven haalden, maar ook het negatieve.”

“Jaydi woonde ook bij mij en we konden de knoop niet echt doorhakken over of we wel of niet door wilden gaan met onze relatie. En toen kwam Temptation op ons pad.”

Bespreken

De relatie van Sonny en Jaydi liep tijdens Temptation op de klippen. Sonny gaf dan ook aan dat hij Jaydi graag nog een keer buiten het programma zou willen spreken. Een gesprek is er alleen nooit van gekomen. “Ik spreek Jaydi helaas niet meer. Ik was graag als vrienden uit elkaar gegaan.”

Sonny geeft aan dat hij Jaydi had willen vertellen hoe de vork in de steel zit. “Jaydi heeft hier een tijd geleden haar kleding opgehaald. Maar ze kwam hier met een instelling van: je bent blij dat je van me af bent, terwijl dat helemaal niet waar is. Ze denkt dat de informatie die ze tijdens het tweede kampvuur te zien kreeg realiteit is. Dat ik zit te juichen dat mijn relatie voorbij is, terwijl dat helemaal niet zo is.”

“Onze breuk heeft midden in het programma plaatsgevonden. Ik had liever alles na Temptation uitgepraat en dat we daarna beiden onze eigen weg zouden gaan. Dat we elkaar niet meer hebben gesproken, vind ik jammer.”

Geen spijt

Onlangs liep Sonny zijn ex tegen het lijf toen ze allebei in dezelfde tv-studio waren. Helaas gingen de twee toen ook niet met elkaar in gesprek. “Maar ze zag er heel gelukkig uit en ik gun haar al het geluk van de wereld.”

Ondanks dat Sonny’s relatie finito is, heeft hij geen spijt van zijn deelname aan Temptation. “Ik heb liever spijt van dingen die ik wel gedaan heb dan van dingen die ik niet gedaan heb. En achteraf zie ik dat Jaydi nu gelukkig is, en ik zit ook goed in mijn vel. Dus dan is het toch eind goed, al goed?”

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws